Gdje sam?

Vozač/ica po Zagrebu i bližoj okolici

Mi smo vesela, mala skupna entuzijasta koja uveseljava djecu po vrtićima i školama. Za njih izvodimo predstave edukativnog karaktera.

Imamo i volju i želju i predstave ali još uvijek nemamo svoj vlastiti auto, a samim time niti vozača.

Stoga, molimo lijepo i s osmijehom sve ljude dobre volje koji imaju svoj auto i želju putovati s nama da nam se jave. Polazak je uvijek s Trešnjevke i tu se i vraćamo. Idu uvijek 1-2 osobe. Pokrivamo sve realne troškove puta (benzin, cestarine...). Gostujemo u vrtićim i školama u Zagrebu, ali i u Zagorju i okolici. Ponekad se ide i u Istru ili u Slavoniju.

Predstava traje oko pola sata i nakon nje smo slobodni popiti kavicu i razgledati grad (npr. Križevci, Zlatar, Samobor) ili jednostavno malo prošetati.

Organizator: Udruga gluhih osoba
Datum početka: 09.05.2017.
Lokacija: Trešnjevka, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga gluhih osoba
Lokacija projekta:Trešnjevka, Zagreb
Ciljana skupina: Djeca, vrtići, škole
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 5 volontera)
Datum početka: 09.05.2017
Datum završetka:31.12.2017
Broj sati: 4
Učestalost: tjedno, mjesečno
Od - do: pretežno ujutro, tijekom tjedna
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Lana Bitenc
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Bitno nam je da ste pouzdani, vedri i veseli. A mi se veselimo našoj suradnji s nama i što ste prepoznali naš projekt kao kvalitetan i željni ste nam se pridružiti.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Osvještavanje mladih i djece kako je važno znati ekologiju i poštivati prirodu. A također da treba štedjeti i vodu i struju i plin.
Očekivani rezultati za volontere: Volonter/ka će imati priliku vidjeti kako je to gostovati s predstavom za djecu u vrtiću ili u školi. Osim toga, bit će dio naše kreativne ekipe i vidjet će koliko su djeca odlična publika. Uživat ćete u dobrom društvu s odličnim ljudima.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.