Gdje sam?

Subversive Film Festival

Subversive Film Festival ove godine sastoji se od dva dijela, filmskog i konferencijskog.

Za vrijeme trajanja cijelog festivala volonteri će biti zaduženi za rad na info pultu (informiranje gostiju i publike o programu festivala kao i o samom festivalu, prodaja promotivnih materijela, briga oko akreditacija za goste i novinare te briga o izgledu i sigurnosti materijala na info pultu).

Za vrijeme filmskog dijela festivala potrebno je 10 min prije svake projekcije biti na ulazu dvorane i provjeravati ulaznice publike te paziti kako ništa ne bi ometalo samu projekciju.

Za vrijeme konferencijskog dijela bitna je briga oko gostiju i predavača (osigurati im da uvijek imaju vodu, postaviti stolove i stolce ovisno o broju govornika, postaviti stolce za publiku, urediti samo mjesto gdje će se predavanje održati te brinuti kako nitko od publike ne bi svojim ponašanjem na ikoji način ometao goste ili publiku koja je došla slušati).

Također, za vrijeme festivala, velonteri će u nekoliko navrata dijeliti naše novine ''Subverzivac'' građanima. 

Organizator: Subversive Film Festival
Datum početka: 07.05.2017.
Lokacija: Varšavska 3, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Subversive Film Festival
Lokacija projekta:Varšavska 3, Zagreb
Ciljana skupina: Posjetitelji festivala
Ciljani broj volontera:15 (do sad se prijavilo 6 volontera)
Datum početka: 07.05.2017
Datum završetka:20.05.2017
Broj sati: 5
Učestalost: svakodnevno
Od - do: smjene, 12-17; 17-22
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Nina Rašidović
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Volonteri će biti organizirani u smjenama ovisno o programu toga dana i sukladno njihovim obavezama, odnosno slobodnom vremenu. Svaki volonter će dobiti jedan obrok dnevno. Naravno, ulaz na sva događanja i sve projekcije na festivalu je besplatan.Također, ako netko nije u mogućnosti doći u dogovorenoj smjeni, treba javiti bar 24 sata ranije kako bismo mogli naći zamjenu.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Subversive Film Festival i ove godine svojim programom želi pomaknuti granice i pružiti svima priliku da sudjeluju u diskusijama, predavanjima te se na taj način prošire svoje vidike, nauče nešto, iznesu svoje mišljenje i na kraju možda ponude i konkretne odgovore i riješenja u ugodnoj i opuštenoj atmosferi Festivala.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će kroz ovaj festival dobiti priliku upoznati neke od najvećih mislilaca, aktivista, političara i umjetnika današnjice te kroz druženje i razgovor s njima proširiti svoje znanje, a i saznati puno toga novoga te moći pogledati ponajbolja ostvarenja svjetske kinematografije. Veseli i vedri tim Subversive Film Festivala potrudit će se da se u svakom trenutku osjećaju ugodno, a prema njima će se odnositi s poštovanjem. SFF je odlično mjesto za upoznavanje s novim, drugačijim, progresivnim, a sve to uz puno dobrog druženja i zabave.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.