Gdje sam?

Uređenje utočišta za životinje u Centru "Key"

U Centru za zaštitu životinja i prirode „Key“ trenutno radimo na izgradnji te pokretanju utočišta za životinje.

Potrebna nam je pomoć pri uređenju terena, izradi nastambi za životinje, postavljanja ograda, te prenamjenu i uređenje postojećih objekata kako bi postali novi objekti za prihvat životinja.

Trenutno u Centru imamo kapacitete za smještaj pasa i mačaka, no želimo to proširiti kako bismo mogli pružiti siguran dom i utočište i drugim vrstama poput pataka, kokoši, kunića...

Centar „Key“ smješten je nedaleko od Siska, a u mogućnosti smo organizirati prijevoz za volontere iz Zagreba. U planu su cjelodnevne volonterske aktivnosti, s polaskom iz Zagreba u jutarnjim satima, te povratkom predvečer. Ukoliko imate vlastiti prijevoz, molimo da i to naglasite prilikom prijave.

TERMINI VOLONTERSKIH AKCIJA SU: 

Nedjelja 04.06.2017.

Subota 10.06.2017.

Nedjelja 11.06.2017.

Molimo da javite u kojem terminu želite doći na e-mail: info@centarzp.org

Organizator: Centar za zaštitu životinja i prirode
Datum početka: 04.06.2017.
Lokacija: Popovača, Popovača

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Centar za zaštitu životinja i prirode
Lokacija projekta:Popovača, Popovača
Ciljana skupina: životinje
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 04.06.2017
Datum završetka:11.06.2017
Broj sati: 8
Učestalost: tjedno, mjesečno
Od - do: 10-18
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Prijevoz (posjedovanje vozačke dozvole)
Kontakt osoba: Mariana Vidmar
Web stranica: www.centarzp.org
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: S obzirom da se putuje iz Zagreba i nazad, te da radimo s alatima, drvom i žičanim ogradama, za ovaj projekt molimo da se jave samo osobe koje su punoljetne (ili ukoliko su maloljetne, da imaju pristanak roditelja)
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Poticanje na volonterstvo i pomaganje u zajednici, poticanje na tzv. "male akcije koje puno znače" :) Konkretno, svatko nakon volontiranja u Centru "Key" može biti siguran da je pomogao i pridonio u ostvarivanju naših ciljeva i misija, a to je stvaranje jednog nenasilnog suživota između čovjeka, životinja i prirode - u praksi!
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će moći naučiti više o zaštiti prirode i životinja, okušati se u praktičnim aktivnostima u prirodi poput uređenja okoliša, ali i kreativnijim aktivnostima poput izrade nastambi za životinje. Također, s obzirom da imamo dugogodišnje iskustvo u radu sa životinjama, uvijek stojimo na raspolaganju za sva pitanja koja volontere mogu zanimati.
Komentar organizatora: Pozivamo volontere da nam se pridruže i da napravimo nekoliko akcija koje će pomoći pokretanju utočišta, a koje će dugoročno pomoći velikom broju životinja! :)Također, za sve volontere osiguran je ručak i osvježenje :) Svaka pomoć nam je dragocjena jer uz više volontera možemo pomoći većem broju životinja! :)

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.