Gdje sam?

64. Pulski filmski festival

Postani dio volonterskog tima 64. Pulskog filmskog festivala!

Volonteri će dobiti priliku okušati se u aktivnostima na različitim festivalskim lokacijama te u nekoliko festivalskih odjela tijekom pripreme i provedbe.

Festivalski odjeli: press-odjel, odjel za goste i marketing te odjel tehnike i produkcije.

  • Aktivnosti unutar press-odjela podrazumijevaju pripremu potrebnih novinarskih materijala, distribuciju istih te komunikaciju s novinarima.
  • Aktivnosti u odjelu za goste vezane su uz pripremu festivalskih i sponzorskih poklon-paketa te grupiranje i izdavanje akreditacija svim gostima Festivala
  • U odjelu marketinga volonteri angažirani u svim segmentima pripreme i distribucije sponzorskih materijala potrebnih za različite programe unutar Festivala.
  • Volonteri tehničkog odjela sudjeluju u procesu opremanja, odnosno u montaži i demontaži potrebne opreme na različitim festivalskim lokacijama
  • Volonteri produkcijskog odjela participiraju u aktivnostima koje obuhvaćaju realizaciju radionica, izložba, filmskih projekcija i konferencija, a odvijaju se na različitim festivalskim lokacijama kao što su Kino Valli, Istarsko narodno kazalište, pulska Arena, Circolo i mnoge druge.

Organizator: JU Pula Film Festival
Datum početka: 15.07.2017.
Lokacija: Uspon na Kaštel 2, Pula

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): JU Pula Film Festival
Lokacija projekta:Uspon na Kaštel 2, Pula
Ciljana skupina: Mladi, srednjoškolci, studenti, filmofili
Ciljani broj volontera:50 (do sad se prijavilo 10 volontera)
Datum početka: 15.07.2017
Datum završetka:22.07.2017
Broj sati: 6
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 09-15; 15-21
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Kontakt osoba: Vinka Bedeković
Web stranica: http://pulafilmfestival.hr/hr/postani-volonter-64-pulskog-filmskog-festivala
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Svim volonterima osigurana je festivalska akreditacija, uz koju besplatno mogu pratiti sve festivalske programe, službena majica 64. Pulskog filmskog festivala, volonterska knjižica te topli obroci i osvježavajuće piće tijekom trajanja Festivala. Ove su godine za sve gostujuće volontere osigurane parcele za kampiranje u Kampu Arena Stoja (uz posjedovanje vlastite opreme). **Pulski filmski festival ne pokriva putne troškove.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Veći broj zainteresiranih mladih pojedinaca za sudjelovanje u realizaciji Pulskog filmskog festivala te uspješnija organizacija događaja.
Očekivani rezultati za volontere: Osim jedinstvenog festivalskog iskustva volonteri će proširiti i nadograditi dosadašnja znanja i vještine unutar vlastitog interesnog područja ovisno o festivalskom odjelu za koji se opredijele.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.