Gdje sam?

Sapere Aude - Mentoriranje djece i mladih iz aternativne skrbi

Udruga Igra traži 15 volontera za poziciju mentora! Pozivamo zainteresirane volontere da se pridruže našem timu i kroz učenje, igru i druženje pomognu unaprijediti školske rezultate 15ero djece i mladih iz alternativne skrbi (iz dječjih domova, odgojnih ustanova i udomiteljskih obitelji).

Udruga Igra sudjeluje na međunarodnom projektu „Sapere Aude“ kroz program Erasmus +. Cilj je projekta razviti održive mentorske modele usmjerene osnaživanju djece i mladih iz alternativne skrbi u svrhu postizanja što boljih ishoda unutar sustava obrazovanja. 15 djece i mladih iz alternativne skrbi u školskoj godini 2017/2018 treba mentora koji će im pomoći da poboljšaju svoj školski uspjeh.

Od mentora se očekuje da bude osoba od povjerenja te nekoliko puta mjesečno tijekom cijele školske godine bude u kontaktu sa svojim učenikom te mu kroz učenje, igru i druženje pruža podršku.

Da bi se uključio u naš projekt volonter ne treba biti određene struke, niti imati prethodno znanje i iskustvo u ovom području.

Organizator: Igra
Datum početka: 01.09.2017.
Lokacija: Sveti Duh 55, Grad Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Igra
Lokacija projekta:Sveti Duh 55, Grad Zagreb
Ciljana skupina: Djeca i mladi iz alternativne skrbi
Ciljani broj volontera:25 (do sad se prijavilo 23 volontera)
Datum početka: 01.09.2017
Datum završetka:15.06.2018
Broj sati: 1
Učestalost: tjedno
Od - do: 18-19h
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Jadranka Lukin, kontakt@udrugaigra.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Potrebno je da su volonteri punoljetne osobe i da imaju završenu srednju školu. Za volontere će biti organizirana edukacija gdje će dobiti potrebna znanja za rad s djecom i mladima iz alternativne skrbi te će za vrijeme trajanja mentoriranja imati stručnu podršku tima Igre. Prijave se primaju do 20.07.2017.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: 15ero djece i mladih iz alternativne skrbi dobilo je kontinuiranu menorsku podršku kroz cijelu školsku godinu.
Očekivani rezultati za volontere: Za volontere će biti organizirana edukacija gdje će dobiti potrebna znanja za rad s djecom i mladima iz alternativne skrbi te će za vrijeme trajanja mentoriranja imati stručnu podršku tima Igre. Po završetku projekta steći će iskustvo mentorskog rada i rada u području alternativne skrbi i dobiti potvrdu o stečenim kompetencijama.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.