Gdje sam?

Tete čuvalice za vrtićarce i prvašiće samohranih roditelja

Udruga SRETNA MAMA promiče teme od interesa žena, a posebice samohranih roditelja i jednoroditeljskih obitelji.
Cilj je podizanje svijesti javnosti o važnosti jednakog tretmana samohranih majki, zaposlenih i majki i žena općenito prilikom zapošljavanja, podizanje svijesti javnosti o problemima s kojima se susreću žene u organizaciji svakodnevnog života, informiranje opće i ciljne javnosti o pravima i potrebama žena, promicanje jednakih prava u zapošljavanju samohranih majki, promicanje modela i programa koji će poboljšati status samohranih majki i općenito žena u društvu te na taj način učiniti i društvo kvalitetnijim.

Pozivaju se volonteri da budu tete čuvalice i podrška za samohrane roditelje kako bi roditelji mogli biti sigurni da će djeca biti na sigurnom dok oni ne završe sa poslom.

Pomoć bi se temeljila uglavnom na čuvanju djece koju treba podignuti iz vrtića/škole i pričuvati ih 2/3 ili više sati prema dogovoru dok roditelj ne dođe s posla, dati im jest ili odvest ih u park i slično.


Organizator: Sretna mama
Datum početka: 01.09.2017.
Lokacija: Mirka Deanovića 19, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Sretna mama
Lokacija projekta:Mirka Deanovića 19, Zagreb
Ciljana skupina: Samohrani roditelji i njihova djeca
Ciljani broj volontera:15 (do sad se prijavilo 13 volontera)
Datum početka: 01.09.2017
Datum završetka:31.12.2017
Broj sati: 3
Učestalost: svakodnevno
Od - do: prema dogovoru
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Podučavanje
Briga i njega osoba
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: Ana Mišić
Web stranica: www.sretnamama.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Molimo da se apliciraju ozbiljni kandidati koji su spremni pomoći samohranim roditeljima i djeci.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Velika korist i pomoć kroz organizaciju samohranim roditeljima i jednoroditeljskim obiteljima koji nemaju mogućnosti nekome ostaviti djete na čuvanje niti imaju financijske okolnosti za plaćeni angažman. Također za djecu je dobro da se druže i razvijaju socijalni kontakt.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri mogu dobiti uvid iz prve ruke o izazovima roditeljstva samohranih roditelja i jednoroditeljskih obitelji, često se rađaju i velika prijateljstva između roditelja i volontera kao i djece i volontera:)

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.