Gdje sam?

NZZ: Spremni za život!-Održavanje humanitarnog događaja za mlade iz domova bez roditesljke skrbi

Projekt „Neformalni zavod za zapošljavanje“ objedinjuje set aktivnosti koje omogućuju mladima iz domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi lakši pristup tržištu rada te kao takav predstavlja inicijativu za socijalnu integraciju ovih mladih ljudi u zajednicu.

Jedan od osnovnih ciljeva navedenog projekta je da unatoč nepovoljnoj poziciji, mladi iz domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi savladaju različiti set vještina i osvijeste vlastite mogućnosti u kreiranju životnih ciljeva, oblikovanju samopouzdanja i osobne efikasnosti, za odgovorno pristupanje pred osobnim i profesionalnim izazovima u svojoj okolini i široj zajednici.

U sklopu projekta održati će se humanitarni događaj gdje pozivamo volontere da svojim sudjelovanjem pomognu u organizacijskim i komunikacijskim aktivnostima i logistici.

Više o projektu možete naći na linku
te na YouTube kanalu

Organizator: Otvorena medijska grupacija
Datum početka: 28.09.2017.
Lokacija: Pavla Hatza 12, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Otvorena medijska grupacija
Lokacija projekta:Pavla Hatza 12, Zagreb
Ciljana skupina: Mladi iz domova bez roditeljske skrbi
Ciljani broj volontera:4 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 28.09.2017
Datum završetka:30.09.2017
Broj sati: 8
Učestalost: godišnje
Od - do: prema dogovoru sa organizatorom
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Prevođenje - strani jezici
Komunikacijske vještine
Odnosi s javnošću/marketing
Upravljanje projektima i projektnim timovima
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Prijevoz (posjedovanje vozačke dozvole)
Kontakt osoba: Dina Krajačić : 091 4828 774
Web stranica: www.omg.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Na događajima u kojima bi volonteri sudjelovali, biti će pozvani razni mediji, novinari i televizijske kuće, a na panelu i pikniku će doći predstavnici raznih političkih tijela. 28.09. volontere bi trebali na cca 3 sata za pripremu za sami događaj 29. i 30.09. volonteri će volontirati 8 sati u trajanju samog događaja.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Programski sadržaj je osmišljen kao inovativni pristup potpori ciljne skupine tijekom procesa zapošljavanja i samozapošljavanja. Ciljna skupina projekta su 100 mladih iz domova bez odgovarajuće roditeljske skrbi i udomiteljskih obitelji, kojima će biti omogućena edukacija za meke vještine (soft skills training) kao potpora u procesu zapošljavanja i osobnog razvoja pod mentorstvom stručnjaka iz renomiranih kompanija.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri koji bi sudjelovali na projektu ne moraju imati neka specifična znanja i iskustva. Od volontera očekujemo pozitivnu energiju i stavove kao i volju za radom i pomaganjem. Volonterima bi pružili sve dodatne informacije o događaju, te bi trebali biti usklađeni po rasporedu predviđenim za njih. Pošto će se raditi sa mladima iz domova za nezbrinutu djecu, voljeli bi smo angažirati ljubaznu i susretljivu osobu, koja je voljna komunicirati s mladima te biti uljudna prema ostalim sudionicima na događaju.
Komentar organizatora: Bilo bi nam veoma drago ukoliko bi ste se htjeli odazvati na sudjelovanju u našem projektu ''Neformalni zavod za zapošljavanje: Spremni za život!'', ukoliko želite znati više o projektu, slobodno se javite kontakt osobi ili na email adresu: dina.krajacic@gmail.com, odnosno office@omg.hr. Unaprijed hvala, te se nadamo da se vidimo uskoro! Lijepi volonterski pozdrav!

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.