Gdje sam?

Održavanje web stranice Udruge

Udruga-Globus je branch office AFS Int organizacije za interkulturalnu međunarodnu razmjenu srednjoškolskih učenika. Osnovani smo 2000 godine.Radimo na godišnjim razmjenama srednjoškolskih učenika, učenici pohađaju lokalne gimnazije i smješteni su u obiteljima. Tijekom njihove razmjene s njima prolazimo razne interaktivne radionice i vodimo ih na izlete po hrvatskoj. Također provodimo edukacije nastavnika srednjih škola, radimo razne radionice za volontere, i promocije naših programa po školama u Hrvatskoj.

Tražimo dobru dušu koja ima dobru volju i osnovnog znanja i pomogla nam održavati i uređivati našu web stranicu.

Voljeli bi da se svi događaji i programi objavljuju tekstualno i sa slikama na našoj web stranici koja nam je jedan važni segment u cijelom poslovanju obzirom ju najviše čitaju roditelji. Želimo na njoj objavljivati sve naše aktivnosti i davati što više informacija.

Organizator: Udruga za interkulturalno učenje-Globus
Datum početka: 20.10.2017.
Lokacija: Petrova 32, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga za interkulturalno učenje-Globus
Lokacija projekta:Petrova 32, Zagreb
Ciljana skupina: šira javnost
Ciljani broj volontera:1 (do sad se prijavilo 1 volontera)
Datum početka: 20.10.2017
Datum završetka:30.06.2018
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno
Od - do: po dogovoru i mogućnosti volontera
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Odnosi s javnošću/marketing
Posebni zahtjevi: samostalnost i kreativnost
Kontakt osoba: Sonja Kezerić
Web stranica: www.afs.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Volontiranje ima vrlo fleksibilno radno vrijeme te je općenito dosta velika sloboda u izvšavanju aktivnosti.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Udruga bi imala sve svoje programe pravovremeno na web stranici čime bi bili informirani svi zainteresirani čime se povećava odaziv mladih na razmjene i volontiranje.
Očekivani rezultati za volontere: iskustvo rada na web stranici,pisanja tekstova i postavljanja fotografija, upoznavanje sa stranim učenicima, stjecanje prijatelja po cijelom svijetu, prisustvovanje edukativnim internacionalnim seminarima.
Komentar organizatora: volontira se od doma, nije potrebno dolaziti u ured i zato nije obavezno da je osoba iz Zagreba.Sve prema dogovoru.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.