Gdje sam?

VOLONTIRAJ U DON KIHOTU

Don Kihot traži volontere! Postani dio tima Don Kihota i nauči nešto neku novu vještinu u životu (bilo da je to komunikacija s konjima ili zabijanje čavala:)

Uz redovne volontere kojih ima otprilike 10tak, tražimo još par članova tima koji će nam pomoći u svakodnevnim poslovima! Uz kontinuiranu edukaciju o konjima i terapijama pomoću konja možda otkrijete da ste vješti u nekim novim stvarima u kojima se do sad niste imali prilike okušati.

Don Kihot traži punoljetne volontere za:

  • pomoć pri provođenju programa terapija pomoću konja i hipoterapije (vodiči konja i asistenti terapeutu odnosno pratnja u terapiji)
  • pomoć pri animaciji djece prilikom raznih posjeta u sklopu programa 
  • pomoć pri redovitoj brizi za konje i održavanju imanja

Organizator: DON KIHOT - terapije pomoću konja
Datum početka: 01.11.2017.
Lokacija: Dobrodol, Šimunčevečka cesta bb, Sesvete

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): DON KIHOT - terapije pomoću konja
Lokacija projekta:Dobrodol, Šimunčevečka cesta bb, Sesvete
Ciljana skupina: djeca s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom
Ciljani broj volontera:30 (do sad se prijavilo 8 volontera)
Datum početka: 01.11.2017
Datum završetka:31.12.2017
Broj sati: 3
Učestalost: tjedno
Od - do: prema dogovoru u vremenu od 7h do 20h
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Posebni zahtjevi: samo punoljetne osobe
Kontakt osoba: Melita Majhut
Web stranica: www.donkihot.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Očekujemo želju za dugotrajnim volontiranjem zato jer je sustav interne edukacije tako koncipiran da u svakog volontera ulažemo puno vremena kako bi kroz određeno vrijeme postao samostalan. Za tako nešto je potreban kontinuirani rad, od barem jednom tjedno. Osobito su poželjni volonteri iz struke edukacijske rehabilitacije, veterinarske medicine i sličnih koji će imati prilike zaista nešto usvojiti kroz praktičan rad, i možda otvoriti neki novi prozor u svom životu.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Očekujemo bolju kvalitetu provođenja terapija pomoću konja, hipoterapije i ostalih programa koje Udruga nudi.
Očekivani rezultati za volontere: Očekujemo nove sposobne članove donkihotovskog tima koji će kontinuirano raditi na sebi i svom znanju, osobe koje su dobile pozitivno i praktično iskustvo u radu sa djecom s teškoćama i osobama s invaliditetom te se na taj način još više osvijestile i motivirale za volontiranje u našem i sličnim područjima.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.