Gdje sam?

FREE SHOP

Udruga 'Are You Syrious' pokrenula je Free Shop kao dio svog Integracijskog centra za izbjeglice koje borave u Hrvatskoj.

Na taj način, osobama koje su u postupku traženja azila ili su već dobile azil u Hrvatskoj, pomažemo u osiguravanju odjeće, obuće, higijenskih, kućanskih i sličnih potrepština, nužnih za svakodnevni život.
Ključno je pritom da našim korisnicima pružimo iskustvo istovjetno onome koje svi imamo kad obavljamo kupovinu, da osjete dobrodošlicu i dostojanstveno obave nabavu svega što im je potrebno.

Zato je isto tako važno da naš prostor uvijek održavamo čistim i urednim. Također, u shopu dočekujemo donatore, informiramo ih o našem radu te ohrabrujemo da nastave donirati, ukazujući pritom isključivo na trenutne potrebe zbog ograničenosti prostorom.

S korisnicima radimo ponedjeljkom i petkom 12.00 - 18.00 te srijedom 10.00 - 17.00, a rad će biti organiziran u smjenama. Tražimo volontere koji nam se mogu pridružiti barem jednom tjedno.

Organizator: Are You Syrious
Datum početka: 05.11.2017.
Lokacija: Brune Bušića 42, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Are You Syrious
Lokacija projekta:Brune Bušića 42, Zagreb
Ciljana skupina: Azilanti, tražitelji azila
Ciljani broj volontera:12 (do sad se prijavilo 11 volontera)
Datum početka: 05.11.2017
Datum završetka:31.12.2017
Broj sati: 3
Učestalost: tjedno
Od - do: 10.00-18.00, prema dogovoru
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Sunčica Žapčić
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Za rad u Free Shopu potrebno je potpisivanje ugovora s udrugom.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Ljudi s izbjegličkim statusom dobivaju iskustvo nabave sveg potrebnog u dućanu, poput svih građana, a ne kroz dijeljenje te im se time bitno podiže kvaliteta života. Također, na ovaj način, izravnim kontaktom ostvaruje se veći stupanj njihove uključenosti u svakodnevne društvene aktivnosti.
Očekivani rezultati za volontere: Iskustvo rada s ljudima različitih nacionalnosti.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.