Gdje sam?

Pozitiva

LET je neprofitna udruga koja teži unapređenju kvalitete života ranjivih skupina u hrvatskom društvu osmišljavajući i provodeći javnozdravstvene programe i pružajući socijalne usluge utemeljene na potrebama svojih korisnika.

Tražimo volontera koji bi pomagao pri održavanju web stranice i društvenih mreža udruge. 

Odgovornosti i dužnosti volontera/ke

  • Objava na web stranici www.udruga-let.hr  vezano uz mlade, sprečavanje diskriminacije, aktivacija mladih u društvenom dijalogu pod motom „Mijenjajmo negativne stereotipe u pozitivne“
  • Uređivanje (Održavanje, vođenje, kreiranje) društvene mreže https://www.facebook.com/pozitiva.hr/
  • Prikupljanje materijala i osmišljavanje sadržaja web stranice, osmišljavanje, planiranje i realizacija promotivnih aktivnosti na internetu i društvenim mrežama

Tražimo veselog, no odgovornog, kreativnog, proaktivnog volontera ili vlonterku koja će vidjeti priliku za promociju udruge i projekata te svojim znanjem i vještinama pomoći idljivosti udruge i aktivnosti koje provodimo. 

 

Organizator: Udruga za unapređenje kvalitete življenja LET
Datum početka: 17.11.2017.
Lokacija: Sokolgradska 86, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga za unapređenje kvalitete življenja LET
Lokacija projekta:Sokolgradska 86, Zagreb
Ciljana skupina: mladi i javnost
Ciljani broj volontera:5 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 17.11.2017
Datum završetka:31.12.2017
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno
Od - do: prema dogovoru i mogućnostima volontera
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu
Kontakt osoba: Iva Jovovic
Web stranica: www.udruga-let.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Odgovornosti i dužnosti volontera/ke 1. Objava na web stranici www.udruga-let.hr vezano uz mlade, sprečavanje diskriminacije, aktivacija mladih u društvenom dijalogu pod motom „Mijenjajmo negativne stereotipe u pozitivne“ 2. Uređivanje (Održavanje, vođenje, kreiranje) društvene mreže https://www.facebook.com/pozitiva.hr/ 3. Prikupljanje materijala i osmišljavanje sadržaja web stranice, osmišljavanje, planiranje i realizacija promotivnih aktivnosti na internetu i društvenim mrežama Potrebne kvalifikacije volontera/ke 1. komunikativna, ugodna, vesela osoba 2. visoka razina entuzijazma i kreativnosti, proaktivnost i fleksibilnost 3. želja za stjecanjem novih znanja i iskustva te njihova kreativna primjena 4. spretnost i sposobnost uočavanja prilika za promociju udruge i projekata 5. sklonost timskom radu i razvijanju dobrih odnosa sa suradnicima i nadređenima 6. odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu 7. napredno poznavanje rada na računalu (MS Office Word, Excel, Power Point, Internet)
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Potrebna predanost (po tjednu odnosno sukladno prirodi volonterske pozicije) • do 10 objava u periodu od 15.11. do 31.12.2017.
Očekivani rezultati za volontere: Opis edukacije koju će dobiti volonter/ka Sa volonterom/kom će biti obavljen uvodni razgovor kako bi saznali njihova očekivanja, vještine i iskustva, međusobno uskladili interese i mogućnosti te potpisali ugovor o volontiranju. Bit će organizirana radionica za mlade o aktivnostima na društvenim mrežama.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.