Gdje sam?

Manifestacija "Tesla&Friends"

Udruga Nikola Tesla-genij za budućnost traži volontera za rad na projektu manifestacije "Tesla&Friends".

Tradicionalno manifestacijom "Tesla&Friends" ukazujemo na važnost obilježavanja Dana Nikole Tesle, promociju znanstvenog, inventivnog i inovatorskog rada putem relevantnih događanja i medija.

Posao na projektu "Tesla&Friends" uključuje: vođenje uredske dokumentacije, pisanje dopisa, pomoć u pisanju natječaja za financiranje, pomoć u organizaciji Kviza znanja iz fizike za učenike i studente, Edukativnih radionica, Godišnje dodjele nagrade Nikola Tesla-genij za budućnost, Međunarodne konferencije "Tesla u Zagrebu" te obilježavanju Dana Nikole Tesle - dana znanosti, tehnologije i inovacija 2018.

Organizator: Udruga Nikola Tesla-Genij za budućnost
Datum početka: 21.02.2018.
Lokacija: Trg Marka Marulića 10, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga Nikola Tesla-Genij za budućnost
Lokacija projekta:Trg Marka Marulića 10, Zagreb
Ciljana skupina: Mladi, Znanstvenici, Inovatori, Edukatori
Ciljani broj volontera:3 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 21.02.2018
Datum završetka:31.12.2018
Broj sati: 4
Učestalost: svakodnevno
Od - do: Moguć rad ujutro i poslijepodne prema dogovoru
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Odnosi s javnošću/marketing
Organizacija rada
Drugo

Vođenje administrativnih poslova
Kontakt osoba: Dragica Mihajlović (predsjednica@unt-genius.hr)
Web stranica: http://www.unt-genius.hr/
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Većina rada na projektu odvija se u uredu Udruge, dok se sama manifestacija održava u prostoru sveučilišta, Tehničkog muzeja Nikola Tesla, HGK te Hotela Esplanade.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Realizacija projektnih aktivnosti, razvoj i poticanje inovativnog, inventivnog i poduzetničkog djelovanja mladih, građana i pravnih subjekata, poticanje inovativnosti i kreativnosti kod građana svih životnih dobi, osobito mladih te osoba koje rade s djecom i mladima i drugih osoba zainteresiranih za osobni razvoj i kreativnost; nagrađivanje, promocija i umrežavanje učenika, inovatora i gospodarskih subjekata; promocija lika i djela Nikole Tesle i Hrvatske kao njegove domovine. Kroz ostvarene projekte želimo postići da Tesla postane uzor ne samo mladima, već i odraslima.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će bolje upoznati lik i djelo Nikole Tesle, steći će organizacijske vještine, steći iskustvo poticanja kreativnosti i inovativnosti osobno i kod drugih, naučit će pisati projekte i natječaje za financiranje. Kroz razna događanja moći će kontaktirati uspješne poduzetnike, znanstvenike, edukatore, diplomate i inovatore te dobiti temeljna znanja za odnose s javnošću. Spoznajom nepoznatih Teslinih inovacija sudjelovat će i u promjeni društva općenito.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.