Gdje sam?

„Moj dan u tjednu“- Aktivnosti za djecu

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce pokrenuo je aktivnost: „Moj dan u tjednu“ kojom ćemo organizirati kreativne i sportske aktivnosti za djecu od 2. – 4. razreda u Mjesnom odboru Knežija Albaharijeva 2. Zagreb. Aktivnosti će se odvijati jednom tjedno naizmjenice i to utorkom od 16:30 do 18:00 sati.

Pozivamo volontere koji su zainteresirani sudjelovati u kreiranju radionica, asistiranju voditeljima i pomoći djeci u aktivnostima, da nam se jave. Cilj projekta je da pružimo mogućnost roditeljima, da dobiju podršku u obavljanju svakodnevnih zadataka dok su im djeca na zanimljivim kreativnim ili sportskim aktivnostima.

U sklopu kreativne aktivnosti organizirat ćemo poticanje mašte i kreativnosti izradom različitih predmeta, suvenira, poklona, igranja društvenih igara, pričanja priča i stvaranja na navedenu temu. 

U sklopu sportskih aktivnosti djeca će moći sudjelovati u igrama bez granica, učiti elemente pojedinih sportskih disciplina, kroz igru i druženje pozitivno utjecati na vlastito zdravlje, kroz pregršt sportskih i rekreativnih aktivnosti te razvijati sportski duh.

Organizator: Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce
Datum početka: 13.03.2018.
Lokacija: Albaharijeva 2, Knežija, Grad Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce
Lokacija projekta:Albaharijeva 2, Knežija, Grad Zagreb
Ciljana skupina: Djeca nižih razreda
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 20 volontera)
Datum početka: 13.03.2018
Datum završetka:17.07.2018
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno
Od - do: 16:30 - 18:00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Podučavanje
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Sport
Kontakt osoba: Barbara Sajko
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Tražimo osobe /volontere koje su odgovorne i spremne uključiti se jednom tjedno u aktivnost „Moj dan u tjednu“.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Glavni cilj i svrha projekta je da olakšamo roditeljima zahtjevnu i odgovornu ulogu roditeljstva na način da se njihova djeca uključe u kreativne i sportske aktivnosti, nauče nove metode i tehnike u stvaranju različitih predmeta, razvijaju maštu i kreativnost kao i sportski duh kroz zabavan način.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će sudjelovanjem i asistiranjem voditelju, naučiti dodatne organizacijske i iskustvene metode i tehnike koje im mogu pomoći u daljnjem radu. U radu s djecom moći će kroz praksu primijeniti naučena znanja i vještine kao i naučiti nove. Volonteri će se moći uključiti i u druge aktivnosti Udruge.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.