Gdje sam?

KONFERENCIJA „ODRŽIVIM GOSPODARENJEM OTPADOM DO ČISTOG OKOLIŠA“

Udruga Nikola Tesla-genij za budućnost traži volontera za rad na projektu međunarodne konferencije "Tesla u Zagrebu" s ovogodišnjom temom "Održivim gospodarenjem otpada do čistog okoliša"

Tradicionalno konferencijom "Tesla u Zagrebu" koja je sastavni dio trodnevne manifestacije "Tesla&Friends" ukazujemo na važnost obilježavanja Dana Nikole Tesle, promociju znanstvenog, inventivnog i inovatorskog rada putem relevantnih događanja i medija.

Posao na projektu uključuje: pisanje dopisa, pomoć u pisanju natječaja za financiranje, pomoć u organizaciji Međunarodne konferencije "Tesla u Zagrebu".

Cilj projekta je educirati zainteresiranu javnost o dostupnim tehnologijama gospodarenja otpadom te povezanosti gospodarenja otpadom s konceptom cirkularne ekonomije, povezati proizvođače otpadnih tehnologija, reciklažere i obrađivače otpada s komunalnim tvrtkama koje se bave otpadom, promovirati udrugu i Nikolu Teslu kroz okolišne tehnologije.

Organizator: Udruga Nikola Tesla-Genij za budućnost
Datum početka: 25.03.2018.
Lokacija: Marulićev trg 10, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga Nikola Tesla-Genij za budućnost
Lokacija projekta:Marulićev trg 10, Zagreb
Ciljana skupina: Znanstvenici, poduzetnici, inovatori, javnost
Ciljani broj volontera:3 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 25.03.2018
Datum završetka:11.07.2018
Broj sati: 4
Učestalost: tjedno
Od - do: prema dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Kontakt osoba: Dragica Mihajlović (predsjednica@unt-genius.hr)
Web stranica: http://www.unt-genius.hr/
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Većina rada na projektu odvija se u uredu Udruge, dok se sama konferencija održava u HGK - Komori Zagreb u Draškovićevoj.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Realizacija projektnih aktivnosti, razvoj i poticanje inovativnog, inventivnog i poduzetničkog djelovanja mladih, građana i pravnih subjekata, poticanje inovativnosti i kreativnosti kod građana svih životnih dobi, osobito mladih te osoba koje rade s djecom i mladima i drugih osoba zainteresiranih za osobni razvoj i kreativnost; nagrađivanje, promocija i umrežavanje učenika, inovatora i gospodarskih subjekata; promocija lika i djela Nikole Tesle i Hrvatske kao njegove domovine. Kroz ostvarene projekte želimo postići da Tesla postane uzor ne samo mladima, već i odraslima.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će naučiti puno o gospodarenju otpadom, zaštiti okoliša i održivom razvoju, steći će organizacijske vještine, steći iskustvo poticanja kreativnosti i inovativnosti osobno i kod drugih, naučit će pisati projekte i natječaje za financiranje. Kroz razna događanja moći će kontaktirati uspješne poduzetnike, znanstvenike, edukatore, diplomate i inovatore te dobiti temeljna znanja za odnose s javnošću.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.