Gdje sam?

ZNANOST JE ZABAVNA!

Još nisi čuo/la za Znanstveni piknik!? Ovo je prava prilika da saznaš što propuštaš i uključiš se kao aktivni/a sudionik/ca – volonter/ka!

Znanstveni piknik je projekt popularizacije znanosti i umjetnosti, međunarodno događanje na otvorenom čiji je glavni cilj približavanje znanosti djeci, ali i odraslima.
Tri dana druženja uz fantastične pokuse, rasplesane robote i vesele edukatore, već sedmu godinu za redom privlače sve više i više posjetitelja.

Tražimo baš tebe da nam pomogneš u realizaciji ovog pametnog i zabavnog događanja! Tvoja pomoć potrebna nam je u samoj pripremi Piknika, upućivanju posjetitelja, održavanju čistoće te kao pripomoć edukatorima na radionicama.
Osim dobrog provoda Znanstveni piknik ti osigurava topli obrok i osvježavajuće napitke, poklone sponzora, potvrdu o provedenom volontiranju i upis u volontersku knjižicu.

Nemoj čekati zadnji čas, prijavi se već danas, postani dio nečeg većeg i pomozi nam u širenju znanja na zabavan način.

Organizator: UDRUGA PROFESOR BALTAZAR
Datum početka: 24.05.2018.
Lokacija: Jarun, Otok univerzijade, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): UDRUGA PROFESOR BALTAZAR
Lokacija projekta:Jarun, Otok univerzijade, Zagreb
Ciljana skupina: Građani, naročito mladi
Ciljani broj volontera:40 (do sad se prijavilo 27 volontera)
Datum početka: 24.05.2018
Datum završetka:28.05.2018
Broj sati: 12
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 10-18 (smjene)
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine

pozitiva :)
Kontakt osoba: Doris Brkić
Web stranica: http://znanstvenipiknik.weebly.com/
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Od volontera se očekuje angažman od najmanje 12h. Volontiranje će biti organizirano u smjenama i volonteri će biti u mogućnosti samostalno organizirati svoje vrijeme.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Popularizacija znanosti i veća zainteresiranost javnosti, naročito mladih, za područje STEM-a (Science, Technology, Engineering i Mathematics).
Očekivani rezultati za volontere: Bliže upoznavanje s temama STEM-a i pozitivni stavovi prema znanosti. Unaprjeđenje vještina timskog rada i komunikacijskih vještina.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.