Gdje sam?

Event "Romi u poduzetništvu"

U listopadu prošle godine je Otvorena medijska grupacija započela partnersku suradnju s češkom organizacijom RomPraha kojoj je u cilju educirati Romsku populaciju na području Europe o poduzetništvu. Projekt "PAL Network for Support of the Roma Entrepreneurship" (Erasmus+)je napravljen u sinergiji između svih partnera koji su zajednički izmijenili iskustva i znanja u područjima u kojima djeluju.

Ponosni smo što smo dio ovoga projekta u kojem sudjeluju i udruge iz Belgije, Bugarske, Grčke, Italije, Slovenije, Češke i Albanije. Projekt ima za cilj razviti sveobuhvatan pristup i podržati brojne inicijative u obuci i zapošljavanju Roma kako bi se ubrzao proces njihove integracije. Potrebna nam je volonterska pomoć u organizaciji ovoga događanja te ispomoć za vrijeme događanja.

Organizator: Otvorena medijska grupacija
Datum početka: 09.06.2018.
Lokacija: Zagreb, Pavla Hatza 12, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Otvorena medijska grupacija
Lokacija projekta:Zagreb, Pavla Hatza 12, Zagreb
Ciljana skupina: mladi od 18-29 godina
Ciljani broj volontera:2 (do sad se prijavilo 1 volontera)
Datum početka: 09.06.2018
Datum završetka:11.06.2018
Broj sati: 3
Učestalost: tjedno
Od - do: 11-14
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Organizacija rada
Kontakt osoba: Anita Juka
Pokriveni troškovi:Ne
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Ovim eventom će se podići osviještenog građana i bitnih dionika u Gradu Zagrebu o važnosti unaprjeđenja prava svih nacionalnih manjina te će na događanju predstavnici Roma dobiti uvid u vlastite mogućnosti uključivanja u svijet poduzetništva
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će angažmanom na ovom događanju usavršiti organizacijske i komunikacijske vještine

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.