Gdje sam?

Volontiranje na Trešnjevci

Misija Centra za kulturu Trešnjevka (CeKaTe), kao gradske ustanove u kulturi grada Zagreba, je unapređenje kvalitete života građana putem njihovog aktivnog uključivanja u svijet kulture, obrazovanja i umjetnosti. Programi CeKaTe-a u kulturnom i cjeloživotnom obrazovanju su dostupni svim dobnim i društvenim skupinama što nas čini nositeljem kulturnog života u Zagrebu i partnerom srodnim organizacijama.

CeKaTe svoju misiju ostvaruje kroz raznovrsne aktivnosti koje uključuju kazališne predstave, radioničke programe, predavanja, tribine, seminare, izložbe, te glazbene, plesne i filmske projekte.

U sklopu Centra djeluju:

  • Sociokulturni odjel
  • Teatar TNT
  • Trešnjevačka plesna scena
  • Glazbeni podij
  • Izložbena djelatnost - Galerija Modulor za arhitekturu i dizajn
  • Programi za treću životnu dob Klub MELISA
  • Programi u lokalnoj zajednici

Uključenjem u naše programe volonteri mogu kontinuirano raditi na raznim projektima i s raznim skupinama u našoj lokalnoj zajednici te steći značajna iskustva rada u kulturnom menadžmentu.

Organizator: Centar za kulturu Trešnjevka
Datum početka: 01.09.2018.
Lokacija: Park Stara Trešnjevka 1, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Centar za kulturu Trešnjevka
Lokacija projekta:Park Stara Trešnjevka 1, Zagreb
Ciljana skupina: Lokalna zajednica
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 10 volontera)
Datum početka: 01.09.2018
Datum završetka:31.12.2018
Broj sati: 8
Učestalost: mjesečno
Od - do: 9-21
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Ivan Hromatko
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Visoko cijenimo volonterski rad, te će se satnica rada volontera uvijek usklađivati s njihovim drugim obvezama. Također, volonteri će dobiti potvrdu o volontiranju na kraju svakog ciklusa.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Naša vizija je CeKaTe kao vibrantno središte kulturnih i društvenih aktivnosti u srcu Trešnjevke i Zagreba koji slavi vrijednost kreativnih umjetnosti, kulture i baštine, istodobno obogaćujući kvalitetu života lokalne zajednice. Uključenjem volontera u naše programe povećati ćemo kvalitetu samih projekata, iskustvo uživanja korisnika u programu te samu organizaciju koja će surađivati s mladim i motiviranim volonterima/kama.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će već prema svojim preferencijama i programima u koje se uključe steći iskustvo: rada sa svim dobnim skupinama; rada u kulturi, umjetnosti i cjeloživotnom obrazovanju; rada s marginaliziranim skupinama (osobe s invaliditetom i sl.); rada u projektom menadžmentu na EU projektima i lokalnim projektima; mogućnost sudjelovanja na međunarodnim edukacijama i lokalnim edukacijama u područjima kulture, umjetnosti, projektnog menadžmenta i cjeloživotnog obrazovanja.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.