Gdje sam?

VOLONTIRAJ U ZAKLADI SOLIDARNA!

Solidarna - Zaklada za ljudska prava i solidarnost organizira edukativne, zagovaračke i donatorske aktivnosti i događanja. Priključi nam se i pomogni u organizaciji i provedbi događanja, vođenju i održavanju društvenih mreža i web stranice.

·         Želiš naučiti više o ljudskim pravima? Zanima te zakladništvo i snalaziš se na društvenim mrežama? Dobro znaš engleski i njemački jezik? Želiš razviti svoje istraživačke, organizacijske i komunikacijske vještine?

·         Želiš sudjelovati na edukativnim razmjenama znanja gdje ti stručnjaci daju savjete, primjerice kako organizirati press konferenciju, kako organizirati akciju ili pak fundraising događanje?

       Javi nam se - pošalji CV i životopis (max 1 stranica u wordu) na ivan.blazevic@solidarna.hr i petra.madjercic@solidarna.hr

       Javi nam se i bori se zajedno s nama za bolje sutra!

JA     

Organizator: Solidarna-Zaklada za ljudska prava i solidarnost
Datum početka: 01.10.2018.
Lokacija: Prostorije Zaklade SOLIDARNA (Trg kralja Petra Krešimira IV br.2, 2.kat, 10 000 Zagreb) te je moguć i rad od kuće., Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Solidarna-Zaklada za ljudska prava i solidarnost
Lokacija projekta:Prostorije Zaklade SOLIDARNA (Trg kralja Petra Krešimira IV br.2, 2.kat, 10 000 Zagreb) te je moguć i rad od kuće., Zagreb
Ciljana skupina: Zainteresirani građani i građanke, javnost
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 10 volontera)
Datum početka: 01.10.2018
Datum završetka:01.02.2019
Broj sati: 4
Učestalost: tjedno
Od - do: prema dogovoru
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski, Njemački
Prevođenje - strani jezici: Engleski, Njemački
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Prikupljanje sredstava
Dizajn: Grafički dizajn
Kontakt osoba: Petra Mađerčić
Web stranica: www.solidarna.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Volontiranje je dugotrajnog karaktera te je cilj uspostaviti stabilni volonterski tim.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Uspješno organizirane i provedene kampanje i događanja, održavane su društvene mreže i web stranica kroz koje se širi zajednica Solidarne.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri i volonterke će imati priliku učiti od pojedinaca i pojedinki koji/e djeluju u civilnom sektoru dugi niz godina. Dodatno će se educirati o ljudskim pravima te steći iskustvo u odnosima s javnošću, komunikaciji s donatorima, planiranju i promociji događanja i kampanja i timskom radu. Dobit ćete uvid u rad civilnog sektora i steći kontakte koji će vam pomoći u budućem networkingu. Također, sudjelovanjem u svim aktivnostima Solidarne istovremeno ćete sudjelovati u izgradnji boljeg društva.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.