Gdje sam?

Sounded Bodies 2018

 „Sounded Bodies“ je međunarodni festival performansa koji prikazuje radove koji se usredotočuju na korištenje glasa / zvuka i njegovog odnos s tijelom/tjelesnosti.

Sounded Bodies je zainteresiran za umjetnike koji su razvili raznolike pristupe ovim temama te su snažno razvili autorstvo u izvođenju umjetničke prakse. Festival je koncipiran da tijekom prijepodneva i ranijih popodnevnih sati u Zagrebačkom plesnom centru održavaju se radionice sa domaćim i međunarodnim umjetnicima dok su večernji termini predviđeni za izvedbe.


Volontersko sudjelovanje nužno je kako bismo postigli atmosferu zajedništva publike, volontera, organizatora i umjetnika koje se trudimo njegovati i koje smo uspjeli postići na prvom izdanju festivala.


Volonterima osiguravamo stjecanje iskustva u festivalskoj organizaciji, iz svog 15 godišnjeg iskustva. Također svatko od volontera dobiti će „svog umjetnika“ ili izvedbe za koju će uz naše stručno vodstvo biti odgovoran.

Organizator: domino
Datum početka: 10.10.2018.
Lokacija: ZPC (Ilica 10), HDLU (Trg žrtava fašizma 16), Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): domino
Lokacija projekta:ZPC (Ilica 10), HDLU (Trg žrtava fašizma 16), Zagreb
Ciljana skupina: posjetitelji festivala, umjetnici
Ciljani broj volontera:12 (do sad se prijavilo 9 volontera)
Datum početka: 10.10.2018
Datum završetka:12.10.2018
Broj sati: 8
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 10 - 22
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Upravljanje projektima i projektnim timovima
Organizacija rada
Prikupljanje sredstava
Kontakt osoba: Franjo Marinić
Web stranica: udrugadomino.marketing@gmail.com
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Volonterima koji se žele baviti produkcijskim poslovima i organizacijom kulturnih događanja pruža se prilika da ostanu u vezi s udrugom, te da volontiraju i u ostalim programima koje udruga tijekom godine organizira (u prosjeku oko 30 događanja godišnje).
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Nesmetano održavanja festivalskog programa za posjetitelje i izvođače.
Očekivani rezultati za volontere: Stjecanje iskustva u festivalskoj organizaciji, izravan doticaj s organizatorima, te međunarodni i domaćim izvođačima. Prilika da samostalno vode jedan od segmenata festivala: blagajna,ulaznice i slično, te specifična znanja o produkciji i PR-u.
Komentar organizatora: Cijeli tim festivala unaprijed se zahvaljuje zainteresiranim volonterima na njihovom dragocjenom vremenu koje će dodijeliti ovom festivalu, te se nadamo da će ovo iskustvo biti pozitivno i zanimljivo za sve.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.