Gdje sam?

Glazbena slušaonica

Glazbena slušaonica odvija se na Odjelu pojačane njege i rehabilitacije s ciljem ugodnog provođenja slobodnog vremena korisnika u Domu.

Imamo potrebu za volonterom koji svira gitaru ili harmoniku, te koji bi provodio na taj način navedene radionice radi podizanja kvalitete života korisnika u Domu.

Organizator: Dom za starije i nemoćne osobe Trešnjevka
Datum početka: 05.11.2018.
Lokacija: Drenovačka 30, Grad Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Dom za starije i nemoćne osobe Trešnjevka
Lokacija projekta:Drenovačka 30, Grad Zagreb
Ciljana skupina: korisnici Doma
Ciljani broj volontera:2 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 05.11.2018
Datum završetka:05.11.2019
Broj sati: 1
Učestalost: tjedno
Od - do: 11 - 12 ili 17 - 18 sati
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Drugo

sviranje instrumenata
Kontakt osoba: Tanja Kolić 0913631425
Web stranica: nevenka.belina@dom-tresnjevka.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Bitan nam je kontinuitet. Radionica bi se provodila jednom tjedno po sat vremena u vremenu koje najviše odgovara volonteru ali isto tako nam je bitno da se radionica provodi kontinuirano jer se korisnici navedenim radionicama raduju.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Radi nedostatka financijskih sredstava i nemogućnosti plaćanja nekome da provede navedenu aktivnost, te nemogućnosti pronalaženja osobe koja zna svirati gitaru ili harmoniku unutar Doma, postoji potreba za istim. Naime, korisnicima na Odjelu je slušanje i pjevanje terapija (muzikoterapija) koja podiže raspoloženje, uveseljava i opušta korisnike. Ta radionica je od iznimne važnosti za korisnika.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri se kroz svoj volonterski rad izgrađuju kao osobe pune empatije, razumijevanja, tolerancije i sl.
Komentar organizatora: Molimo volontere da nam se odazovu na naš projekt i da oplemene svojim doprinosom život korisnika u Domu.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.