Gdje sam?

Iz doma na svoje

Projekt „Iz doma na svoje“ objedinjuje set aktivnosti koje omogućuju mladima iz domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi lakši pristup tržištu rada te kao takav predstavlja inicijativu za socijalnu integraciju ovih mladih ljudi u zajednicu.

Jedan od osnovnih ciljeva navedenog projekta je da unatoč nepovoljnoj poziciji, mladi iz domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi savladaju različiti set vještina i osvijeste vlastite mogućnosti u kreiranju životnih ciljeva, oblikovanju samopouzdanja i osobne efikasnosti, za odgovorno pristupanje pred osobnim i profesionalnim izazovima u svojoj okolini i široj zajednici.

U sklopu projekta održati će se humanitarni događaj gdje pozivamo volontere da svojim sudjelovanjem pomognu u organizacijskim i komunikacijskim aktivnostima i logistici.

Organizator: Otvorena medijska grupacija
Datum početka: 30.11.2018.
Lokacija: Nova Ves 17, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Otvorena medijska grupacija
Lokacija projekta:Nova Ves 17, Zagreb
Ciljana skupina: Mladi iz domova bez roditeljske skrbi
Ciljani broj volontera:4 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 30.11.2018
Datum završetka:30.11.2018
Broj sati: 4
Učestalost: godišnje
Od - do: 10:00-14:00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Odnosi s javnošću/marketing
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: office@omg.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: *
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Programski sadržaj je osmišljen kao inovativni pristup potpori ciljne skupine tijekom procesa zapošljavanja i samozapošljavanja. Ciljna skupina projekta su 40-ak mladih iz domova bez odgovarajuće roditeljske skrbi i udomiteljskih obitelji, kojima će biti omogućen susret s poslodavcima iz renomiranih kompanija kao potpora u procesu zapošljavanja.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri koji bi sudjelovali na projektu ne moraju imati neka specifična znanja i iskustva. Od volontera očekujemo pozitivnu energiju i stavove kao i volju za radom i pomaganjem. Volonterima bi pružili sve dodatne informacije o događaju, te bi trebali biti usklađeni po rasporedu predviđenim za njih. Pošto će se raditi sa mladima iz domova za nezbrinutu djecu, voljeli bi smo angažirati ljubaznu i susretljivu osobu, koja je voljna komunicirati s mladima te biti uljudna prema ostalim sudionicima na događaju.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.