Gdje sam?

Izlasci u zajednicu

 Aktivnosti projekta odvijaju se jednom mjesečno kroz posjete različitim događanjima, ustanovama, manifestacijama i ostalim sadržajima u Gradu Zagrebu.

Korisnici „Malog doma – Zagreb“ su djeca i mladi sa višestrukim teškoćama u dobi od 3. do 21. godine te im je potrebna pomoć VOLONTERA/ASISTENTA kako bi mogli posjetiti neka mjesta i događanja u lokalnoj zajednici. Projekt će se provoditi do kraja 2019. godine. 

Za prvi izlazak planira se posjeta MSU. Izlazak će se organizirati u mjesecu veljači u prijepodnevnim satima. Ostali izlasci planirat će se mjesečno. 

Stoga Vas pozivamo ako imate malo vremena, želje i volje JAVITE SE I SUDJELUJTE u projektu „Izlasci u zajednicu“ koji omogućuje našim malim i mladim sugrađanima sa teškoćama da se uključe u život Grada i posjete mjesta koja su im još uvijek teško dostupna.

Organizator: Dnevni centar Mali dom - Zagreb
Datum početka: 01.02.2019.
Lokacija: Baštijanova 1d, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Dnevni centar Mali dom - Zagreb
Lokacija projekta:Baštijanova 1d, Zagreb
Ciljana skupina: djeca i mladi s višestrukim teškoćama
Ciljani broj volontera:6 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 01.02.2019
Datum završetka:31.12.2019
Broj sati: 4
Učestalost: mjesečno
Od - do: 9,00 - 13,00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Briga i njega osoba
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: Mirjana Marojević
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Iako se projektom planira mjesečno volontiranje moguće je zbog vremena otkazivanje volontiranja u pojedinim mjesecima i intenziviranje u nekim drugim mjesecima.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Kontinuirano provođenje projekta kroz 2019. g. i mogućnost organizacije izlazaka iz Centra u vidu šetnji, posjeta izložbama i drugim događanjima u Gradu Zagrebu.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će imati priliku upoznati se s djecom i mladima koji imaju višestruke utjecajne teškoće, te steći vještine komunikacije i ophođenja sa osobama kojima je potrebna prilagodba. Također će se senzibilizirati na potrebe djece s teškoćama i osoba s invaliditetom.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.