Gdje sam?

„Poseban odgojni postupak - POP“

 „Poseban odgojni postupak - POP“ je program usmjeren na prevenciju poremećaja u ponašanju djece i mladih (9 – 18 god.) koji su:
- djelomično ili u potpunosti zanemarili školske obaveze
- prvi put počinili prekršajno ili kazneno djelo
- eksperimentatori i/ili povremeni konzumenti sredstava ovisnosti
- žive u obiteljima izrazito narušenih odnosa i potječu uglavnom iz socijalno ugroženih obitelji

Kroz provedbu individualnih i grupnih usluga psihosocijalne pomoći, djeci i mladima pomažemo u savladavanju školskog gradiva, usvajanju različitih tehnika učenja, razvoju pozitivne slike o sebi, razvoju konstruktivnog načina provođenja slobodnog vremena te socijalizaciji.

Ukoliko volite raditi s djecom i mladima jer znate koliko je odrastanje istovremeno teško i zabavno, želite proširiti svoja praktična znanja i vještine u radu s djecom i mladima ili steći nova poznanstava i profesionalne kontakte javite se na e-mail anja.pecnik@udrugaigra.hr i proslijedite poziv svima za koje mislite da bi bili zainteresirani. Veselimo se prilici da vas upoznamo!

https://www.index.hr/oglasi/UserDocsImages/oglas/_2018/11/7/1391881/instrukcije-matematika-slika-72175912-060420181524054856-071120181803042610.jpg?preset=oglas-slike-view-detaljno

Organizator: Igra
Datum početka: 20.02.2019.
Lokacija: Sveti Duh 55, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Igra
Lokacija projekta:Sveti Duh 55, Zagreb
Ciljana skupina: Djeca i mladi s poremećajima u ponašanju
Ciljani broj volontera:8 (do sad se prijavilo 1 volontera)
Datum početka: 20.02.2019
Datum završetka:31.12.2019
Broj sati: 8
Učestalost: tjedno
Od - do: jutarnji ili popodnevni termini
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: anja.pecnik@udrugaigra.com
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Kako bismo postigli navedene ciljeve u sklopu programa provodimo: - radionice pomoći u svladavanju obrazovnih sadržaja - socijalizacijske radionice za djecu - radionice konstruktivnog provođenja slobodnog vremena - individualnu pomoć u učenju/savjetovanje
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Volonteri će nakon edukacije za rad s djecom i mladima s Poremećajima u ponašanju samostalno provoditi radionice pomoći u učenju, socijalizacijske radionice te radionice konstruktivnog provođenja slobodnog vremena. Za vrijeme provođenja aktivnosti volonteri će jednom mjesečno sudjelovati na mentorskim sastancima te redovito pratiti provedbu i izvještavati o provedenim aktivnostima.
Očekivani rezultati za volontere: Što ćete dobiti volontiranjem na POP projektu? - praktična znanja i vještine u radu s djecom i mladima - stručne edukacije koje pruža tim udruge Igra - kontinuiranu podršku kroz mentorske sastanke u našem prostoru - sudjelovanje na organiziranim druženjima svih volontera - stjecanje novih poznanstava i profesionalnih kontakata - upis volonterskih sati u volontersku knjižicu - potvrdu o kompetencijama stečenima volontiranjem

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.