Gdje sam?

Kreativno - sportske aktivnosti s djecom

 Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce pokrenuo je aktivnost: „Moj dan u tjednu“ kojom ćemo organizirati kreativne i sportske aktivnosti za djecu od 8. – 12. godina u Mjesnom odboru Knežija Albaharijeva 2. Zagreb. Aktivnosti će se odvijati jednom tjedno naizmjenice i to utorkom od 16:30 do 18:00 sati.

 Pozivamo volontere koji imaju iskustva u vođenju radionica za djecu, koji su zainteresirani sudjelovati u kreiranju, asistiranju i pomoći djeci u aktivnostima, da nam se jave. Cilj projekta je da pružimo mogućnost roditeljima, da dobiju podršku u obavljanju svakodnevnih zadataka dok su im djeca na zanimljivim kreativnim ili sportskim aktivnostima.

U sklopu kreativne aktivnosti organizirat ćemo poticanje mašte i kreativnosti izradom različitih predmeta, suvenira, poklona, igranja društvenih igara, pričanja priča i stvaranja na navedenu temu.

U sklopu sportskih aktivnosti djeca će moći sudjelovati u igrama bez granica, učiti elemente pojedinih sportskih disciplina, kroz igru i druženje pozitivno utjecati na vlastito zdravlje, kroz pregršt sportskih i rekreativnih aktivnosti te razvijati sportski duh.

                      https://www.atvbl.com/sites/default/files/styles/article_main_desktop/public/news_old/2016/08/radionice-djeca.jpg

Organizator: Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce
Datum početka: 19.02.2019.
Lokacija: Albaharijeva 2, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce
Lokacija projekta:Albaharijeva 2, Zagreb
Ciljana skupina: djeca
Ciljani broj volontera:5 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 19.02.2019
Datum završetka:31.10.2019
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno
Od - do: 16:30 - 18:00 utorkom
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Sport
Kontakt osoba: Barbara Sajko
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Tražimo volontere koji su odgovorni i spremni uključiti se jednom tjedno u sportsko kreativne aktivnosti.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Glavni cilj i svrha projekta je da olakšamo roditeljima zahtjevnu i odgovornu ulogu roditeljstva na način da se njihova djeca besplatno uključe u kreativne i sportske aktivnosti, nauče nove metode i tehnike u stvaranju različitih predmeta, razvijaju maštu i kreativnost kao i sportski duh kroz zabavan način.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će sudjelovanjem u aktivnosti i asistiranjem voditelju, naučiti dodatne organizacijske i iskustvene metode i tehnike koje im mogu pomoći u daljnjem radu. U radu s djecom moći će kroz praksu primijeniti naučena znanja i vještine kao i naučiti nove. Volonteri će se moći uključiti i u druge aktivnosti Udruge.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.