Gdje sam?

Volonter vozač za edukativnu predstavu za djecu

 Naš projekt educirajmo djecu kroz predstave pokriva osnovne životne vrijednosti kao što su to ljubav, obitelj, prijateljstvo ali i sport. 

Putujemo po vrtićima i školama u Zagrebu, ali i po cijeloj Lijepoj Našoj. Imamo profesionalne glumce, odlične predstave, živahnu glazbu, sad nam samo još treba volonter vozač.

Pokrivamo sve realne troškove Vašeg osobnog vozila, automobila, kombi nam još ne treba. Dakle, troškove benzina, cestarina, i, naravno mostarina preko ljeta. Tako da one volontere koji su željni i spremni najviše nam pomoći postoji mogućnost i besplatnog ljetovanja kada budemo putovali s našim predstavama.

Organizator: Udruga gluhih osoba
Datum početka: 16.02.2019.
Lokacija: Trešnjevka, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga gluhih osoba
Lokacija projekta:Trešnjevka, Zagreb
Ciljana skupina: djeca i mladi
Ciljani broj volontera:6 (do sad se prijavilo 1 volontera)
Datum početka: 16.02.2019
Datum završetka:31.12.2019
Broj sati: 10
Učestalost: mjesečno
Od - do: nema
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica, drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Prijevoz (posjedovanje vozačke dozvole)
Posebni zahtjevi: Posjedovanje vlastitog vozila
Kontakt osoba: Lana Bitenc
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Bitno nam je da je osoba točna, vedre naravi i pouzdana. Za ostalo ćemo lako.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Djeca kroz naše edukativne predstave na jedan neizravan načn uče o tome što je, zapravo, bitno u životu. Kako će Medvejde Neven pomoći Pčelici Evici tako i djeca mogu pomoći svojim prijateljima. Ili npr. kako malena Žabica traži svoju majku jer joj je netko ukrao uspavanku.Kazališnim predstavama možda nećemo promijeniti svijet ali ćemo barem na tih pola sata unijeti vedrinu i pozitivu u dječe glavice jer ona najboe uče kroz igru. A samo kazalište i nije ništa drugo negoli: igra.Igrajmo se zajedno i pridružite se našem timu stručnjaka i pozitivnih vibracija.
Očekivani rezultati za volontere: Volonter vozač će imati jedinstvenu priliku upoznati kazališni svijet - iza zastora. Družit će se s glumcima, redateljima za djecu i zakoračiti bezbrižno u dječji svijet, mašt, kreativnost i, što je najbitnije, opuštenost.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.