Gdje sam?

Nacionalna konferencija "Pozitivna struja volonterstva"

Razvoj volonterstva tema je koja obuhvaća široko društveno područje i ima velike potencijale utjecaja na ukupni društveni razvoj, ali i zahtjeva strateški pristup i kontinuirane inovacije.

Stoga HCRV organizira nacionalnu konferenciju o volonterstvu „Pozitivna struja volonterstva“, 4. travnja 2019. Hotel Dubrovnik Ljudevita Gaja 1, Zagreb. Ova konferencija ponudit će priče uspješnih primjera razvoja volonterstva, panel i radionice stručnjaka iz različitih područja volontiranja i uspostavljanje kontakata i razmjenu iskustava s organizatorima volonterskih programa i volonterskim centrima. Svoja iskustva i znanja na ovoj konferenciji ponudit će stručnjaci iz Danske, Belgije, Njemačke, Irske, Slovenije i Hrvatske.

Radi što kvalitetnije organizacije konferencije te kako bismo našim sudionicima po dolasku pružili sve potrebne informacije, potrebna su nam 3 volontera/ke koji bi pomogli prilikom registracije sudionika te u ostalim logističkim zadacima tijekom trajanja konferencije, od 10 do 16 sati.

                https://www.hcrv.hr/images/joomlart/slideshow/konf.jpg

Organizator: Hrvatski centar za razvoj volonterstva
Datum početka: 04.04.2019.
Lokacija: Ljudevita Gaja 1, Zagreb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Hrvatski centar za razvoj volonterstva
Lokacija projekta:Ljudevita Gaja 1, Zagreb, Zagreb
Ciljana skupina: punoljetne osobe
Ciljani broj volontera:3 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 04.04.2019
Datum završetka:04.04.2019
Broj sati: 6
Učestalost: godišnje
Od - do: od 10 do 16
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Kontakt osoba: Jelena Kamenko Mayer
Web stranica: www.hcrv.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Molimo da nam se svi zainteresirani volonteri jave najkasnije do ponedjeljka, 1. travnja 2019. na broj 0914682942 ili mailom na info@hcrv.hr. Kontakt osoba: Jelena Kamenko Mayer.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Očekivani rezultati za organizaciju su pružena podrška u logističkim zadacima na konferenciji, uspješno odrađena registracija sudionika. Sudionici su po dolasku dobili sve potrebne informacije oko konferencije.
Očekivani rezultati za volontere: Volontiranje u dinamičnom okruženju, razvoj komunikacijskih vještina, prilika za sudjelovanje na konferenciji i produbljivanje znanja o temi volonterstva te trendova u volonterstvu, širenje mreže kontakata.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.