Gdje sam?

12. SVJETSKI DAN PLESA

Povodom obilježavanja Svjetskog dana plesa Dom za starije osobe Dubrava 

                               https://www.hrsk.hr/admin/uploads/plesni_centar_tala_i_nomad_dance_academy_svjetski_dan_plesa_tabfull.jpg                                    i Zaklada Zajednički put u suradnji s Gradom Zagrebom dvanaestu  godinu za redom organizira već tradicionalno natjecanje u plesu naših sugrađana starije životne dobi. Na manifestaciji će nastupiti oko 200 sudionika, korisnika domova za starije osobe i korisnika Gerontoloških centara Grada Zagreba te brojni gosti koji će pokazati kako životna dob nije prepreka za plesni pokret već je potrebna samo volja.

Od volontera se očekuje pomoć prilikom pripreme natjecatelja (osobe starije životne dobi) za sam nastup te koordinacija istih nakon nastupa. Osim pomoći prilikom pripreme natjecatelja od volontera se očekuje da će usmjeravati same natjecatelje prilikom silaska s pozornice u gledalište.

Organizator: Zaklada Zajednički put
Datum početka: 29.04.2019.
Lokacija: Kazalište Kerempuh,Prolaz Fadila Hadžića 3, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Zaklada Zajednički put
Lokacija projekta:Kazalište Kerempuh,Prolaz Fadila Hadžića 3, Zagreb
Ciljana skupina: Osobe starije dobi
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 0 volontera)
Datum početka: 29.04.2019
Datum završetka:29.04.2019
Broj sati: 6
Učestalost: godišnje
Od - do: 08:00 - 14:00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Kontakt osoba: Marina Zeman
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Od volontera se očekuje pomoć prilikom pripreme natjecatelja (osobe starije životne dobi) za sam nastup te koordinacija istih nakon nastupa.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Manifestacijom se na prikladan način želi obilježiti Svjetski dan plesa koji za svrhu ima potaknuti osobe starije životne dobi da se, unatoč svojim godinama, uključe u aktivnosti koje im stoje na raspolaganju kako bi osigurali aktivno i zdravo starenje.
Očekivani rezultati za volontere: Mogućnost sklapanja osobnih kontakata, stvaranje socijalne osjetljivosti prema osobama starije životne dobi i uklanjanje mnogih predrasuda i stereotipa koji se vežu za tu skupinu građana.
Komentar organizatora: Osim pomoći prilikom pripreme natjecatelja od volontera se očekuje da će usmjeravati same natjecatelje prilikom silaska s pozornice u gledalište.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.