Gdje sam?

/'fu:bar/ festival glitch umjetnosti 2019.

Peti /’fu:bar/ festival glitch umjetnosti (fubar.space) poziva sve zainteresirane za iskustvo rada na nezavisnoj kulturnoj sceni da se pridruže volonterskom timu festivala.

Festival se održava 5.-11.10.2019., a festivalsko volontiranje realizira se od 1. do 12. listopada u prostorima AKC Medika, Pierottijeva 11 (Zagreb, RH) i online. Festivalski program sastoji se od artist talk-ova i prezentacija, edukativnih radionica, umjetničkih audio(vizualnih) performansa te izložbe glitch umjetnosti i gostovanja mnogih lokalnih, regionalnih i inozemnih umjetnika/ca i autora/ica koji/e djeluju u području glitch umjetnosti i programiranja.

Period volontiranja je, prema mogućnostima volontera/ke i festivalskom planu, prije i/ili tijekom festivala, nekoliko sati dnevno u poslijepodnevnim i večernjim satima. Volonter/ka prema svojim interesima i potrebama festivala – provodi aktivnosti poput: sudjelovanja u pripremi i postavljanju izložbe, ugošćivanja festivalskih gostiju, fotografiranja, snimanja i dokumentacije festivala, komuniciranja, publiciranja fotografija i objavljivanja najava putem društvenih mreža, pomoći u pripremi obroka, informiranja posjetitelja programa, pružanja tehničke podrške u produkciji.

Organizator: Autonomni kulturni centar
Datum početka: 01.10.2019.
Lokacija: Pierottijeva 11, AKC Medika, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Autonomni kulturni centar
Lokacija projekta:Pierottijeva 11, AKC Medika, Zagreb
Ciljana skupina: studenti/ce, umjetnici/e, glazbenici/e, edukatori/ce, aktivisti/ce, producenti/ce, kustosi/ce, organizatori/ce u kulturi, razvojni/e inženjeri/ke, ...
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 01.10.2019
Datum završetka:12.10.2019
Broj sati: 5
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 12:00-22:00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Posebni zahtjevi: Od volontera očekujemo fleksibilnost, spremnost na rad u izazovnoj organizaciji, pedantnost, pouzdanost, odgovornost i responzivnost, preuzimanje inicijative, poznavanje engleskog jezika i samostalnost u radu. Volonterima/kama mogu postati svi/e punoljetni/e kandidati/kinje.
Kontakt osoba: Dina Karadžić
Web stranica: fubar.space
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Po aplikaciji volonteri/ke obvezno sudjeluju u kratkom inicijalnom sastanku koji će biti organiziran 01.10.2019. u 17h.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Rezultati festivala su: - produkcija i distribucija izložbe s djelima digitalne i/ili digitalizirane glitch umjetnosti; - niz besplatnih programskih edukacija; - realizacija multimedijskih performansa; - afirmacija, kulturna razmjena i kulturna mobilnost mlađe generacije autora/ica suvremene "električne" umjetnosti; - umrežavanje i transdisciplinarne suradnje umjetnika/ca, kustosa/ica i programera/ki; - uspostavljena mreža volontera/ki i suradnika/ca s interesom u novim medijima.
Očekivani rezultati za volontere: /'fu:bar/ nudi iskustvo u radu na produkciji novomedijskog festivala, rad u opuštenoj, poticajnoj i zabavnoj atmosferi, stjecanje novih poznanstava.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.