Gdje sam?

Kulturpunkt.hr

Portal Kulturpunkt.hr centralni je projekt udruge Kurziv i jedini medij koji kontinuirano prati hrvatsku nezavisnu kulturnu scenu i nove kritičke umjetničke prakse.

                https://cdn.prdaily.com/wp-content/uploads/2019/01/Writing_Productivity_Exercises.jpg

Kulturpunkt.hr svoj prostor otvara i građanskim inicijativama koje vode procese javnog zagovaranja, potičući odgovorne socijalne i političke odluke u Hrvatskoj, kao i veću participaciju građana u njihovom donošenju. Neizostavni su fokusi portala kultura mladih, urbana kultura, društveni aktivizam, nove tehnologije, suvremena umjetnost, slobodna kultura, queer kultura, umjetnost novih medija, nove umjetničke prakse, nove kustoske prakse, eksperimentalni, progresivni i istraživački pristupi u umjetnosti i slično.

Volontiranje uključuje upoznavanje s proizvodnjom medijskog sadržaja, medijskim poljem i radom u medijima, novinarskim formama i žanrovima, upoznavanje s radom u sustavu za uređivanje sadržaja, sudjelovanje na redakcijskim sastancima, menadžeriranje društvenih mreža, pisanje članaka.

Organizator: Kurziv - Platforma za pitanja kulture, medija i društva
Datum početka: 14.07.2009.
Lokacija: Ulica baruna Trenka 11, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Kurziv - Platforma za pitanja kulture, medija i društva
Lokacija projekta:Ulica baruna Trenka 11, Zagreb
Ciljana skupina: mladi (16-30)
Ciljani broj volontera:5 (do sad se prijavilo 5 volontera)
Datum početka: 14.07.2009
Datum završetka:31.12.2021
Broj sati: 20
Učestalost: mjesečno
Od - do: 9-14
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: Martina Kontošić
Web stranica: www.kulturpunkt.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Volotiranje shvaćamo kao proces u kojem obje strane sudjeluju ravnopravno i u jednakom obujmu, a prema zajedničkim interesima razvijanja javne sfere i participacije građana, te prema partikularnim interesima koje pojedini volonter ima u konkretnom polju.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Organizaciji i njenim korisnicima povećan obujam zahvata u teme i sadržaje u području kulture i umjetnosti.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri osposobljeni samostalno raditi na produkcji medijskog sadržaja i vođenja društvenih mreža, prema vlastitim interesima.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.