Gdje sam?

ZAGREB CLOWN FESTIVAL

Tražimo volontere koje zanima kako kazalište, tako organizacija događanja, te koji bi zajedno s nama radili na produkciji ZGREB CLOWN FESTIVALA, međunarodnog festivala klaunskog kazališta koji se po prvi put održava u Zagrebu, od 12- 15. ožujka 2020. 

Volonteri će biti angažirani u organizacijsko-produkcijskim poslovima, kao runneri, scenski pomoćni radnici, dokumentaristi (foto i video), na poslovima promocije te kao dio tima dobrodošlice. Tražimo jednako suradnike koji vole biti vođeni, kao i one koji će doći sa svojim idejama- ukratko, sve koji žele naučiti nešto novo i učiniti od ovog festivala ono što ta riječ izvorno znači- svečanost, slavlje.

Dobro nam došli! 

Organizator: TRIKO CIRKUS TEATAR
Datum početka: 16.02.2020.
Lokacija: VLAŠKA 92, zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): TRIKO CIRKUS TEATAR
Lokacija projekta:VLAŠKA 92, zagreb
Ciljana skupina: ljudi koji vole kazalište
Ciljani broj volontera:6 (do sad se prijavilo 6 volontera)
Datum početka: 16.02.2020
Datum završetka:25.02.2020
Broj sati: 0
Učestalost: svakodnevno, tjedno
Od - do: po mogućnostima i dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika
Rad na računalu
Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Prijevoz (posjedovanje vozačke dozvole)
Kontakt osoba: marija antić
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Najbitnije je da ljude zanima rad na festivalu. Sve ostalo ćemo se dogovoriti, otvoreni smo za sve opcije i svaki angažman prihvat ćemo sa zahvalnošću i radošću.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Očekujemo uspješan festival koji će gradu Zagrebu i kazališnoj kao i široj publici otvoriti neke nove horizonte. Volonteri će u toj misji biti od ključne važnosti jer se radi o festivalu koji ide prvu godinu i koji se prvenstveno osniva na entuzijazmu organizatora.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će dobtiti neprocijenjivo iskustvo kako je to stvarati neprofitini festival, upoznat će jedne od najrelevatnijih svjetskih umjetnika na polju klaunske umjetnosti, proširit će svoja znanja i vještine u organizacijskim poslovima, poticat će ih se na kreativnost, imat će priliku prisustvovati jedinstvenom događanju na kulturnoj sceni, osjećat će se korisnim dijelom zajednice.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.