Gdje sam?

Izrada veselih slikovnica i bojanki

Slijedom trenutnih događaja kada smo kod kuće, odlučili smo krenuti u jednu novu avanturu i ponuditi ljudima da se dobro zabave. Naime, u potrazi smo za grafičkim dizajnerima koji bi nam pomogli naše ideje pretočiti u slikovnice i u bojanke. Naša osnovna ideja je raditi zabavne i edukativne, ali šaljive slikovnice i bojanke. Ideje imamo, sad nam treba samo još netko tko bi to znao prebaciti u svijet boja, slika i crteža.

Organizator: Udruga gluhih osoba
Datum početka: 30.03.2020.
Lokacija: nebitno - online, nebitno - online

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Organizator(i): Udruga gluhih osoba
Lokacija projekta:nebitno - online, nebitno - online
Ciljana skupina: djeca i mladi
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 6 volontera)
Datum početka: 30.03.2020
Datum završetka:31.12.2020
Broj sati: 10
Učestalost: tjedno
Od - do: fleksibilno
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica, drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Dizajn: Grafički dizajn, Dizajn drugo
Kontakt osoba: Lana Bitenc
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: AKo si dobro upoznat s crtežima i raznim oblicima i likovima, ako voliš raditi i razvijati svoju kreativnost i znanje, pridruži se našem timu. Mi imamo ideje, a ti znanje. To je dobitna kombinacija. Užživajmo zajedno!
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Nekoliko bojanki i slikovnica prema idejama naših suradnika i članova naše vesele družine.
Očekivani rezultati za volontere: Rad u opuštenoj i veseloj, a opet discipiliniranoj atmosferi. Stjecanje dodatnih online prijateljstava i komunikacijskih vještina.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.