Gdje sam?

Touch Me Festival 2020

Touch Me festival okuplja radove s područja istraživačke i interdisciplinarne umjetnosti i eksperimentalnog zvuka, a održat će se između 17. rujna i 03. listopada u HALI V Tehničkog muzeja Nikola Tesla u Zagrebu.

Volontiraj na trijenalnom festivalu i postani dio našeg KONTEJNER tima! Ispuni prijavnicu i pridruži nam se u realizaciji međunarodnog festivala na raskrižju umjetnosti i znanosti.

Poziv je otvoren do 09.09.2020., a prvi sastanak volontera održat će se 10.09. u HALI V Tehničkog muzeja Nikola Tesla u Zagrebu.


Organizator: KONTEJNER / biro suvremene umjetničke prakse
Datum početka: 17.09.2020.
Lokacija: Hala V Tehničkog muzeja Nikola Tesla, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): KONTEJNER / biro suvremene umjetničke prakse
Lokacija projekta:Hala V Tehničkog muzeja Nikola Tesla, Zagreb
Ciljana skupina: mladi
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 10 volontera)
Datum početka: 17.09.2020
Datum završetka:03.10.2020
Broj sati: 4
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 14 - 20
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Vlasta Cirkveni
Web stranica: https://www.kontejner.org/
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Volontiranje je organizirano u 4-satni smjenama (dogovori prema rasporedu i željama volontera), biranje sektora na temelju osobnih afiniteta (čuvanje, vodstvo, produkcija).
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Pomoć u pretprodukcijskom postavljanju izložbe i dvotjednom trajanju festivala.
Očekivani rezultati za volontere: Stjecanje vještina i znanja o pretprodukcijskom, produkcijskom i postprodukcijskom vođenju umjetničkog festivala, upoznavanje i umreživanje s internacionalnim umjetnicima, širenje znanja i razvijanje granica razumijevanja suvremne umjetnosti, znanosti...

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.