Gdje sam?

"Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge"

 U sklopu programa "Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge " kojeg financira Ministarstvo  rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike tražimo volontere za pomoć osobama starije životne dobi.

Pomoć  osobama starije životne dobi  uključuje pomoć osobama u njihovom svakodnevnom djelovanju : pomoć u  nabavci namirnica ili obavljajući za njih neke druge poslove koje oni zbog otežane pokretljivosti ili nekog drugog ograničenja ne mogu samostalno obavljati, razgovor s osobama, nabavka lijekova, obavljanje kućnih obaveza, pomoć starijim osobama u njihovoj šetnji. Održavat će se tijekom cijele godine prema potrebama korisnika.

Organizator: Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce
Datum početka: 01.10.2020.
Lokacija: Albaharijeva 2, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce
Lokacija projekta:Albaharijeva 2, Zagreb
Ciljana skupina: Osobe starije životne dobi
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 10 volontera)
Datum početka: 01.10.2020
Datum završetka:31.12.2020
Broj sati: 1
Učestalost: tjedno
Od - do: 1 sat
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Briga i njega osoba
Kontakt osoba: Vesna Totić
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Tražimo odgovorne i pouzdane volontere.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Osobama starije životne dobi će se znatno olašati i omogućiti kvalitetniji i bolji svakodnevni način fukncioniranja. Volonteri će se upoznati sa karakteristikama osoba starije životne dobi i povećati će se njihova senzibilnost za problematikom osoba starije životne dobi.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će steći vrijedno iskustvo u radu s osobama starije životne dobi, proširiti svoju društvenu mrežu upoznavajući se s ostalim volonterima te ovim putem dobiti priliku upoznati se bolje s radom naše udruge i po potrebi i želji se uključiti i u neke druge programe.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.