Gdje sam?

Uključi se u osmišljavanje i provedbu aktivnosti za djecu i mlade <3

U želji da djeci i mladima osiguramo sadržaje kroz koje se mogu razvijati u empatične i aktivne članove svojih zajednica te pritom rasti kao samosvjesni i asertivni pojednici, planiramo niz edukativnih i kreativnih aktivnosti iz područja volonterstva, održivog razvoja, poticanja tolerancije i prihvaćanja različitosti te pomoći u učenju. Kako prostora za nove ideje nikad ne manjka, a i raditi je ljepše u većem i raznolikijem društvu, tražimo studente/ice pomagačkih struka i obrazovnih zanimanja da nam se pridruže! 

Organizator: Udruga Maštara
Datum početka: 04.11.2020.
Lokacija: Kninski trg 4 (Vrbik), Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga Maštara
Lokacija projekta:Kninski trg 4 (Vrbik), Zagreb
Ciljana skupina: djeca i mladi (OŠ i SŠ)
Ciljani broj volontera:6 (do sad se prijavilo 6 volontera)
Datum početka: 04.11.2020
Datum završetka:31.12.2020
Broj sati: 3
Učestalost: tjedno
Od - do: po dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: Mia Kevo
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Zainteresirane za volontiranje molimo da nam se jave na e-mail adresu: udrugamastara@mastara.hr ili putem FB stranice mastara_udruga. Uz prijavu molimo dostavite kratko motivacijsko pismo i životopis.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Naš tim veseli se novim suradnicima, njihovim idejama i pogledima iz drugog kuta. Vjerujemo u snagu vršnjačkog učenja, zato tražimo studente koji će djeci i mladima biti bliski po poznavanju aktualnih trendova i predstavljati pozitivne uzore od kojih mogu preuzimati znanja i vještine.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će imati prilike koristiti dosad stečena znanja i razvijene vještine, te kroz osmišljavanje aktivnosti, njihovu pripremu i samu provedbu stjecati i razvijati nove. Također, dobit će uvid u djelovanje organizacija civilnog društva i njihov značaj i doprinos našem društvu.
Komentar organizatora: Veselimo se :)

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.