Gdje sam?

2. UPSET ART Festival umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom

Drugi "UPSET ART festival umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom" održat će se u subotu, 21. studenog 2020. godine, u Centru za kulturu Trešnjevka (CeKaTe) - naravno, u teškim uvjetima COVID-19 krize.

Zbog toga se će program održati u sažetom obliku, a dio će biti održan isključivo online.

Sukladno vremenima, festival smo posvetili krizi koronavirusa – ali s naglaskom na pozitivan stav te s željom da i u ovim izvanrednim uvjetima nastavimo misiju koju prati svaki UPSET ART festival: promovirati, poticati i razvijati umjetnost i inkluziju osoba s invaliditetom.

Stoga ćemo održati program radionica na kojem ćemo svi zajedno steći nova znanja i vještine te se umrežiti s udrugama koji rade s OSI. Program ćemo završiti koncertom Damira Vogrineca - Vogre.

Volonteri će dobiti priliku pomoći u organizaciji te naučiti nove vještine u sklopu kreativnih radionica poput: izrada paste za zube, izrada kremica, izrada anđela od perlica, izrada hranilica za ptice i hotela za kukce.

Svi volonteri će dobiti potvrdu o volontiranju.

Organizator: Centar za kulturu Trešnjevka
Datum početka: 21.11.2020.
Lokacija: Centar za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Centar za kulturu Trešnjevka
Lokacija projekta:Centar za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1, Zagreb
Ciljana skupina: Osobe s invaliditetom (OSI), privatne i pravne osobe koje rade s OSI
Ciljani broj volontera:6 (do sad se prijavilo 6 volontera)
Datum početka: 21.11.2020
Datum završetka:21.11.2020
Broj sati: 4
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 14-18
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Ivan Hromatko
Web stranica: https://cekate.hr/program/upset-art-fest/
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Volonteri će dobiti potvrdu o volontiranju, kao i priliku da se uključe u naša međunarodna Erasmus+ partnerstva posvećena inkluziji i radu s osobama s invaliditetom putem umjetnosti i neformalnog obrazovanja.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Volonteri će pomoći program koji potiče inkluziju osoba s invaliditetom u društvu i u umjetnosti. Time ćemo proširiti bazu volontera i proširiti pozitivne poruke naših inkluzivnih programa
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će raditi s osobama s invaliditetom, upoznati se s zaposlenicima udruga koji rade s OSI, raditi s publikom. Također će slobodno sudjelovati na radionicama i steći kreativna znanja iz područja aromaterapije i permakulture.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.