Gdje sam?

Pomoć u učenju za osnovnoškolce

 ❗️ TRAŽIMO VOLONTERE ❗️
Studenti/ce i stručnjaci pomagačkih i obrazovnih zanimanja, gdje ste?!?!🔎🧐


Bliži se kraj školske godine pa raste broj dragih nam korisnika kojima su potrebne pomoć i podrška u učenju. ❤ Kako bismo zadržali kvalitetu i osigurali da volontiranje i dalje ostane svojevoljno ulaganje vremena s osmjehom na licu i entuzijazmom u srcu, planiramo povećanje našeg postojećeg tima vrijednih volontera. 👬👫👭

Želiš li i ti svojim znanjima i vještinama pomoći nekome da se lakše nosi s izazovima obrazovanja i odrastanja? Prijavi se za volontiranje putem e-mail adrese udrugamastara@mastara.hr ili FB-a te uz prijavu pošalji svoj životopis i kratko motivacijsko pismo. 🥳

A ako nisi ti taj/ta, molimo te da podijeliš informaciju onima za koje misliš da bi mogli biti zainteresirani 😎

Organizator: Udruga Maštara
Datum početka: 19.04.2021.
Lokacija: Kninski trg 4 (Vrbik), ZAGREB

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga Maštara
Lokacija projekta:Kninski trg 4 (Vrbik), ZAGREB
Ciljana skupina: djeca osnovnoškolske dobi
Ciljani broj volontera:4 (do sad se prijavilo 4 volontera)
Datum početka: 19.04.2021
Datum završetka:18.06.2021
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno
Od - do: po dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Podučavanje
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: Mia Kevo
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Pomoć u učenju pruža se poštujući propisane epidemiološke mjere.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Djeca korisnici dobit će pomoć u uspješnom rješavanju školskih zadaća, savladavanju gradiva, ali i poticaj za uspješno izvršavanje ostalih školskih obaveza te podršku u drugim izazovima s kojima se nose prilikom svog odrastanja. Istovremeno, pomoć u učenju predstavlja pomoć i obiteljima iz kojih djeca dolaze, a koje nisu uvijek u mogućnosti same pružiti adekvatan odgovor na potrebe djece, zbog raznoraznih okolnosti u kojima žive.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će unaprijediti postojeće vještine rada s djecom i razviti nove te utvrditi znanja o radu s djecom stečena tijekom vlastitog obrazovanja. Suradnjom s Udrugom Maštara dobit će uvid u djelovanje udruga kao organizacija civilnog društva koje surađuju s lokalnim dionicima i nadopunjuju usluge obrazovnih i socijalnih ustanova i sustava u zajedničkom nastojanju da pojedincima osiguraju potrebnu pomoć, pruže podršku u postizanju punih potencijala i time doprinesu izgradnji sretnijih zajednica i kvalitetnijeg društva u cjelini.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.