Gdje sam?

Volontiraj za VCZ

Volonterska pozicija: Volonter/ka za promociju međunarodnih volonterskih projekata. U Volonterskom centru Zagreb uskoro počinje sezona međunarodnih kampova te u naše redove trebamo i želimo volontera/ku koja će nam pomoći u obavljanju sljedećih dužnosti: • Revidirati komunikacijsku strategiju • Napraviti i održavati popis medije • Po potrebi napisati i poslati dopise za medije • Organizirati nastup kad se mediji jave • Organizirati prezentacije naših programa, info susreti • Ažurirati web stranicu (vezano za Međ. Vol. Servis) • Voditi računa o medijskoj arhivi • Napisati mjesečni izvještaj Ukoliko prepoznajete sebe u gore navedenim dužnostima i želite se priključiti našem veselom VCZ timu u ovom burnom razdoblju pozivamo vas da se javite.

Organizator: Volonterski centar Zagreb
Datum početka: 23.02.2009.
Lokacija: Ilica 29, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Volonterski centar Zagreb
Lokacija projekta:Ilica 29, Zagreb
Ciljana skupina: Mladi
Ciljani broj volontera:1 (do sad se prijavilo 7 volontera)
Datum početka: 23.02.2009
Datum završetka:25.03.2009
Broj sati: 4
Učestalost: tjedno
Od - do: po dogovoru
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu
Komunikacijske vještine
Odnosi s javnošću/marketing
Organizacija rada
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: Raffaella d'Apolito
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Volonter/ka će dobiti detaljne upute i objašnjenja u pogledu aktivnosti koje će izvršavati; tijekom volontiranja biti će praćen/a i usmjeravan/a te će se moći obratiti za pomoć u bilo kojem trenutku.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: g
Očekivani rezultati za volontere: Očekivani rezultati za volontere/ke su: - rad u međunarodnom okruženju (druženje i volontiranje s EVS volonterima) - stjecanje znanja u pogledu komunikacije s medijima - upoznavanje s radom organizacije i pristupom org. nevladinog sektora promotivnim aktivnostima

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.