Gdje sam?

Koncert u sklopu projekta Udruge mobbing

Udruga za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga i Grad Zagreb kao partner 4. svibnja organiziraju koncert u sklopu EU projekta PHARE 2006 "Ojačajmo najslabije karike u svijetu rada" na jezeru Bundek. 4. svibnja, ponedjeljak, nije slučajno izabran dan za koncert: ponedjeljak ne vole ljudi koji imaju probleme na poslu, osjećaju već u nedjelju grč u želucu, strah od početka novog radnog tjedna. Na koncertu, koji počinje u 20 sati, sudjelovati će sljedeći bendovi: TBF, Elemental, Delyricum i Sinestet, a proglasit ćemo i "Borca godine protiv mobbinga". Od volontera bi se očekivalo da na dan koncerta dijeli promotivne materijale Udruge, grupa i ponekih sponzora. Prije i za vrijeme koncerta na Bundeku će biti postavljeni štandovi na kojima će se dijeliti navedeni promotivni materijal.

Organizator: Udruga za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga
Datum početka: 04.05.2009.
Lokacija: Jezero Bundek, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga
Lokacija projekta:Jezero Bundek, Zagreb
Ciljana skupina: Svi
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 7 volontera)
Datum početka: 04.05.2009
Datum završetka:05.05.2009
Broj sati: 5
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 20 - 24
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Danijel Bobić
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Ovom aktivnošću želimo povećati svijest i znanje svih sudionika u svijetu rada i u praksi upozoriti da se zlostavljanje na radu, mobbing, ne događa samo od strane nadređenih, nego da je prisutan u velikoj mjeri među kolegama i kolegicama na istoj hijerarhijskoj razini, a također, u manjoj mjeri, događa se i od strane podređenih prema nadređenima, kao i na njegovu štetnost i posljedice.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Naročito nam je važno pojačati svijest o štetnosti mobbinga među mladima koji će tek ući ili su ušli u svijet rada.
Očekivani rezultati za volontere: Naročito nam je važno pojačati svijest o štetnosti mobbinga među mladima koji će tek ući ili su ušli u svijet rada.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.