Gdje sam?

Fotograf/kinja volo-događanja

Volonterski centar Zagreb na mjesečnoj bazi organizira različita volonterska događanja - volonterske akcije u zajednici, info susrete, radionice, okrugle stolove, tribine. Neka od tih događanja zabilježimo našom kamerom sami, ali katkad smo razmješteni na drugim poslovima i potrebna nam je pomoć jedne osobe koja bi bila zadužena baš za fotodokumentiranje.

U akcijama i na ostalim događanjima sudjelovali bi ste kao član/ica našeg organizacijskog tima i svojim doprinosom omogućili nam da ovjekovječimo sve odrađene aktivnosti.

Nakon odrađenog događanja slijedi rad sa slikama u uredu VCZ-a koji se sastoji od prebacivanja slika u uredski komputor, selekcije slika koje najbolje prikazuju događanje i postignute rezultate i izdvajanje manjeg broja slika koje bi ste preporučili za objavljivanje u budućim publikacijama VCZ-a.

VCZ osigurava fotoaparat i ostalu potrebnu opremu.

Organizator: Volonterski centar Zagreb
Datum početka: 20.05.2009.
Lokacija: Zagreb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Volonterski centar Zagreb
Lokacija projekta:Zagreb, Zagreb
Ciljana skupina: Volonteri
Ciljani broj volontera:4 (do sad se prijavilo 9 volontera)
Datum početka: 20.05.2009
Datum završetka:20.12.2009
Broj sati: 5
Učestalost: mjesečno
Od - do: prema dogovoru
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Kreativan rad (umjetnost i kultura)

Sklonost fotografiji
Posebni zahtjevi: nema
Kontakt osoba: Ivana Kordić
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Bolja informiranost o volonterskim događanjima i važnosti volontiranja za razvitak i zdravlje društva.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: VCZ-u ćete na ovaj način pomoći da povisi kvalitetu svojih događanja, publikacija i dokumentiranja rada na razvoju volonterstva.
Očekivani rezultati za volontere: Prakticiranje umijeća fotografiranja, sudjelovanje u organiziranju događanja i iskustvo rada u timu.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.