Gdje sam?

Volonteri

Tko su volonteri? Kako se postaje volonterka? Tko sve volontira? Otvaramo vam prozor u svijet volontera i volonterki koji će vam dati odgovore na ova i slična pitanja. Pogledajte profile naših volontera i njihove priče iz volonterskog života. Možda će baš to biti izvor inspiracije koja će vas nadahnuti da i vi postanete volonter/ka.

Opširnije

VIV: Volonterski Oskar 2018: Dragica Kipson

DRAGICA KIPSON aktivna je volonterka udruge La Verna te je u 2018. volontirala 250 sati. Radi na promociji udruge, vodi posudionicu pomagala te je velika podrška palijativnim bolesnicima i njihovim obiteljima. Nesebičnim i strpljivim boravkom uz bolesnike daje im osjećaj da nisu sami te im pruža mogućnost da joj se povjere i razgovaraju otvoreno o bolesti i smrti. U La Verni kažu da se na Dragicu uvijek mogu osloniti te joj s punim povjerenjem prepustiti i najteže slučajeve koje će ona svojom sposobnošću opažanja, dobrom komunikacijskim vještinama i strpljivošću samostalno riješiti.

Opširnije

Profili volontera

Upoznajte neke od naših volontera kroz pregled njihovih profila.

vidakovichkaAntonija Matekpl. TomislavDalilaaikicpikicananazzeljkalu.kanizajtomi_volonter13Marija2605Iggoordo.do.zanaspLeaTafraNika PrugoveckiMarinčeAngelamaja bošnjakleona121miljakavukovitzmirnadNikolina93Tthorajenny19alfaqtijabamarisLana178atinakata**dinkodmartina2707Leonvannnaanja.kotvica@gmail.commiro2makejaMagdalenaJandjelpaatricianehajkristijanPLEINmickazviraletargyaDEA ŠPILJARIĆmkisicivaavilucijasvSvi profili