Gdje sam?

Volonteri

Tko su volonteri? Kako se postaje volonterka? Tko sve volontira? Otvaramo vam prozor u svijet volontera i volonterki koji će vam dati odgovore na ova i slična pitanja. Pogledajte profile naših volontera i njihove priče iz volonterskog života. Možda će baš to biti izvor inspiracije koja će vas nadahnuti da i vi postanete volonter/ka.

Opširnije

Dugoročno volontiranje na ESF projektu "Na valovima volonterstva"

U sklopu ESF projekta VCZ-a „Na valovima volonterstva“, radimo na jačanju volonterske infrastrukture diljem Hrvatske, a uz pomoć naših partnera – lokalnih volonterskih centara i javnih ustanova također razvijamo i volonterske programe koji će biti primjer dobre prakse.

Opširnije

Profili volontera

Upoznajte neke od naših volontera kroz pregled njihovih profila.

Vlado12345sanjabudicpgasparacDragica stipanovicdumb_icaeluniaante.pavicMajkapatricia007amihaelaritaAna BenkovićpinokioAntonia1509matijamrSuncianaRobertDrgalicvedVlatkaBCPetwaTarik W. El KawamMica89eminadnevenicatena155Tinna511saratea2610Filip BakalDora Baronicadar markposavecpaulasambolicVurdendaca8888vedrana h.karlomadarAlisaIva MatijevićmariNinačIva HumjanpearlsdreamlahorkaPaula Jakopechelanutela1488Ana ŠarićmelhuashaktimatijaiTamaraSSvi profili