Gdje sam?

Volonteri

Tko su volonteri? Kako se postaje volonterka? Tko sve volontira? Otvaramo vam prozor u svijet volontera i volonterki koji će vam dati odgovore na ova i slična pitanja. Pogledajte profile naših volontera i njihove priče iz volonterskog života. Možda će baš to biti izvor inspiracije koja će vas nadahnuti da i vi postanete volonter/ka.

Opširnije

Dugoročno volontiranje na ESF projektu "Na valovima volonterstva"

U sklopu ESF projekta VCZ-a „Na valovima volonterstva“, radimo na jačanju volonterske infrastrukture diljem Hrvatske, a uz pomoć naših partnera – lokalnih volonterskih centara i javnih ustanova također razvijamo i volonterske programe koji će biti primjer dobre prakse.

Opširnije

Profili volontera

Upoznajte neke od naših volontera kroz pregled njihovih profila.

matheaaragovicannnikdino007elcheivona.vidovicwendyRudlavimystic_moonshineJasenkaHrvojeBukovecKatarina1994InesamateixBarbara123Josip2112minka frketicisirolbeni26Matija KolićRobert1950gingermare569ikarlovicNataliaLeaiksDoloresKmarietamaryromina_odavorb123Anajrim99Anita PalicAnaJdubravka jukić fabijanićIvaKoKorinaTristesseĆosićlucija.makovicaMateaSedicsonjakunstekveselabubagigliaKristina ŠajnramonaAPuflerAnitaTLori.FiddaSara MusinovicDarja.KSvi profili