Gdje sam?

Volonteri

Tko su volonteri? Kako se postaje volonterka? Tko sve volontira? Otvaramo vam prozor u svijet volontera i volonterki koji će vam dati odgovore na ova i slična pitanja. Pogledajte profile naših volontera i njihove priče iz volonterskog života. Možda će baš to biti izvor inspiracije koja će vas nadahnuti da i vi postanete volonter/ka.

Opširnije

Dugoročno volontiranje na ESF projektu "Na valovima volonterstva"

U sklopu ESF projekta VCZ-a „Na valovima volonterstva“, radimo na jačanju volonterske infrastrukture diljem Hrvatske, a uz pomoć naših partnera – lokalnih volonterskih centara i javnih ustanova također razvijamo i volonterske programe koji će biti primjer dobre prakse.

Opširnije

Profili volontera

Upoznajte neke od naših volontera kroz pregled njihovih profila.

LanaiknjigaDea2311judy blue eyesputzi87jela32LanaaaNina LenaRavlićIsilovlukacic_petraLavicaBokiclivajusickiaraNomadLana☆☆Ksenija1nalaMaya_30danijela86matiBiljanaLola MrakAcceptusbrk788LavandermanHijaKlarinjo9MartaKunicPetra SMareeIva24Dora KaursfiserImagineLjupka77tina_tincynens555[sara]Apex Molokobranka.civi@gmail.comMarija JuzbašićIvana ReićAndrejicakrzeljmijavalentinastanfell^littlegirlhelanutela1488tpuhovsknighteternal1989tanjciSvi profili