Gdje sam?

Volonteri

Tko su volonteri? Kako se postaje volonterka? Tko sve volontira? Otvaramo vam prozor u svijet volontera i volonterki koji će vam dati odgovore na ova i slična pitanja. Pogledajte profile naših volontera i njihove priče iz volonterskog života. Možda će baš to biti izvor inspiracije koja će vas nadahnuti da i vi postanete volonter/ka.

Opširnije

VIV Actions 2020: Građanska inicijativa Jedni za druge

Kada je prijetnja epidemije pokucala na hrvatska vrata, kada su počele stizati mjere socijalnog distanciranja i kada smo se svi krenuli zatvarati u sigurnost svojih domova, tada je svoja humana i nesebična vrata, diljem cijele Hrvatske otvorila inicijativa Jedni za druge! Pročitajte njihovu priču i otkrijte zašto su zaista posebna VIV inicijativa i „Very Important Volunteers".

 

Opširnije

Profili volontera

Upoznajte neke od naših volontera kroz pregled njihovih profila.

Ivonajaandrea.lebenicnikrezervistaCAREVDARKAandreaserkanatalija7Marina25tea.pirkermirko101ferddyLucas4Vanja11viktorija_1kristinaMaria BenarabiarivlesarabatinicDunemelimkrmpoticDeniver Vukelićvesna61Tajana LucijacizmaboSentaKlausivan1luciaKmaticMartyMillaTinaBeebridaRitwinkyveljača 84ivanaa_jelka**karlomatesaTajana11papilaRobertoTurkdanijela.dvalentineivanasu94Enalulimavedrana777PetraRadicslukacTeigrall-Sierra-llSvi profili