Gdje sam?

VIV: generacija 2014. - Vlasta Lukačević

Vlasta Lukačević školska je psihologinja, ali i koordinatorica volonterskog kluba I. gimnazije, ustanove koja već godinama aktivno provodi volonterske programe.

O njoj učenici i kolege imaju samo riječi hvale:

"Vlasta Lukačević pravi je primjer osobe kakvoj bismo svi trebali težiti da postanemo. S beskrajno mnogo strpljenja i predanosti svome poslu, ona je središte našeg volonterskog kluba koji bez nje nikada ne bi postao ovoliko uspješan. Draga Vlasto, od srca Vam hvala na svemu"

- Lana Bogović, 2.e


"Ona je topla i pristupačna osoba, uvijek nasmiješena i vrlo suosjećajna. Više je prijateljica nego mentorica :)"

- Marija Paštrović, 4.e


"Hvala Vam! Iako se čini kako je to malo i jednostavno, to su jedine riječi koje bih Vam danas željela uputiti. Hvala Vam što ste nas uputili u značenje humanitarnog rada kojim smo pomagali drugima i ujedno izgrađivali sebe. Hvala Vam na nesebičnom radu i zalaganju za volontere kluba I. gimnazije. Uvijek ste nam bili pri ruci i pomagali nam da se što bolje uklopimo u ovu gimnaziju. Hvala Vam što ste organizirali mnoge i raznovrsne volonterske akcije u kojima smo sudjelovati. Mislim da je svatko našao nešto za sebe. Također bih Vam htjela zahvaliti i u svoje ime. Da me niste u svibnju 2013. godine pozvali u bolnicu u Gornjoj Bistri, danas sigurno ne bih bila ovo što jesam i bila bih uskraćena za jedan, danas važan dio, mog života. Hvala Vam!

- Barbara Rubinić, 4.e


„Vlasta je pravi primjer dobrog stručnjaka, dobrog organizatora, dobrog prijatelja, jednom riječju dobrog čovjeka. Rijetko se susreće osoba tako cjelovita u vrlinama. Draga Vlasto, hvala u ime cijele Prve gimnazije!“

– Dunja Marušić Brezetić, ravnateljica

Fotografkinja: Nina Urumov