Gdje sam?

VIV KOORDINATORICA 2015.: Božena Perić

Božena Perić koordinatorica je Dječje kuće Borovje i projektnih aktivnosti Hrabrog telefona. Aktivna je u radu s djecom, roditeljima i suradnji s institucijama u lokalnoj zajednici i prava je podrška volonterima. I sama je bila dugogodišnji volonter pa stoga i poznaje potrebe naših volontera koji ne štede na pohvalama kada je Božena u pitanju :)

Mnogo Boženinih suradnika i volontera imalo je potrebu napisati nekoliko rečenica o njoj, a mi vam ovim putem donosimo nekoliko izabranih:

Boženin tim:

Božena, ti si osvježenje u našem hrabrom okruženju. Prenosiš smirenost, donosiš osjećaj povjerenja i uveseljavaš nas svojim blamažama, crnim humorom i spačkama. Činiš naše radno okruženje zanimljivijim mjestom iz kojeg ne bismo otišli da ne moramo! Svojoj podrškom i brigom za sve, a najviše mene , zaista dokazuješ da si prava prijateljica, kolegica i koordinatorica!

Ivana

Božena je naša Vila Amalka, onima u bespomoćnosti priskače u pomoć, a otvorenim srcem uči nove volonterske snage.

Vesna

Naša Boženica je kao kolaž, tempere, drvene bojice i flomići u našoj Maloj kreativnoj. Donosi nam kreativnost i veselje. Ona je mala žuta puna topline, oštra plava puna svježine, buckasta crvena puna zagrljaja i gusta zelena puna mirnoće. Ozbiljno ju volim kad me pita kako sam, kad me razumije kad nikako nisam i zbog toga je naš uredić od 2x2 punog srca i mjuze s novootkrivenog radija.

Mia

Boženini volonteri:

Kada vidite Boženine oči, sve vam je jasno... Izgubite se u njihovoj toplini, razumijevanju, ljubavi prema DKB, želji da učini svijet boljim mjestom... I to joj stvarno polazi za rukom... Nakon svakog razgovora s njom, sve se čini lakše i problemi postaju manji... Uvijek ima vremena saslušati pa čak i kad se radi o stvarima nevezanima uz rad DKB. Drago mi je što surađujem s najboljom koordinatoricom na svijetu :) Ona je prava šefica, prava učiteljica, pravi uzor, prava podrška <3

Lucija Šušak


Božena je najbolja koordinatorica ikad,
na volontere ne zaboravlja nikad!
Kuća se od njezinog smijeha ne prestaje oriti,
pomaže nam se s teškim situacijama boriti!
Ne možemo joj dovoljno puta reći hvala,
šalju puse tvoje Velika (Matea) i Mala (Antonija)!:))


Draga Boža, hvala ti za vedrinu kojom zračiš. Hvala ti za podršku koju nam daješ. Hvala ti za osmijeh koji s nama dijeliš, kao i suze kojima se baš ne veseliš. Hvala ti za sve što za nas činiš. Hvala ti za mailove koje nam šalješ, bez njih bili bismo kao muhe bez glave. Veliko ti na svemu hvala, ti si DKB rep i glava!

Pusa od Marine :*

Fotografija: Hrvatski fotosavez