Gdje sam?

VIV KOORDINATORICA 2015.: Zrinka Dumančić

Zrinka Dumančić, mag. educ.rehab. djeluje na radnom mjestu stručne suradnice – članice mobilnog stručnog tima. Tijekom višegodišnje suradnje imala sam mogućnost Zrinku upoznati u ulozi volonterke, suradnice i zaposlenice, te mogu sa sigurnošću reći da je ona suradnica na koju se uvijek moglo osloniti da će prikupiti, podijeliti i proslijediti informacije brzo i točno, a zadatke napraviti ispravno i u dogovorenom roku. Vrlo je organizirana i samostalna, marljiva i motivirana.

Jadranka Brkljačić, izvršna tajnica Centra inkluzivne potpore IDEM

Koliko lijepo, poučno i ispunjavajuće iskustvo volontiranja može biti shvatila sam tek nakon što sam došla u IDEM, i to najvećim dijelom zahvaljujući Zrinki. Njezin rad, znanje, strpljenje, nesebičnost, trud i sklonost da daje sve od sebe za one s kojima radi i surađuje, svima nam je primjer i motivacija da i sami pokušamo biti poput nje, i radimo više i bolje.

Ana Radoš, volonterka


Drago mi je da sam u ovih godinu dana imala priliku steći i novu prijateljicu – Zrinku – vrlo iskrenu i emocionalno toplu osobu s zdravim smislom za humor i pozitivnim pogledom na svijet, kojim me često puta izvlači iz stresnih situacija. 

Ana Sambolek, dipl.psih., ravnateljica Učilišta IDEM Od samog početka svog angažmana u IDEM-u, Zrinka je pokazala zaista hvalevrijednu ozbiljnost, motiviranost, spremnost na vanredni angažman, kao i sposobnost za rad u struci. Kao osoba, Zrinka Dumančić je vrlo pravedna, topla i otvorena prema svima, no, istovremeno ima svoje čvrsto "ja", te stoji iza svojih odluka i principa. 

Ita Fuček, prof. psih, stručni suradnica koordinatoricaZrinka nije samo mentorica, već je savjetnica i  prijateljica. Bila je tu kad sam je trebala, kad nisam sigurna pomogne mi i "pogurne dalje", vjeruje i daje priliku mom radu i idejama – njezini savjeti i znanje uvelike pomažu i motiviraju me. Zahvaljujući tome, uspjela sam izgraditi vlastita iskustva, znanja i ideje. 

Kristina Karlović, volonterkaZrinka mi je davala silno puno podrške, znanja, informacija i slobode. Ono što je meni kod Zrinke najbolje jest povjerenje koje ima prema drugima, posebice studentima, da su dorasli zadatku i da će ga izvršiti dobro, te što nikad ne zaboravi pohvaliti na kraju. 

Martina BuljatZrinka je za mene odlična mentorica i inspiracija, osoba koju bi svatko trebao upoznati i od koje možeš mnogo toga naučiti. Poštuje svako mišljenje, podržava ideje i nikad nikoga neće isključiti. Ona mi daje priliku da razvijam sebe kao osobu i buduću stručnjakinju. Zahvalna sam na tome što je poznajem i radujem se budućim znanjima koja ću dobiti od nje. 

MatejaVrlo je draga i vedra osoba, spremna na šalu i predana svom poslu. Lijepo je poznavati osobu poput Zrinke.

KristianFotografija: Hrvatski fotosavez