Gdje sam?

Postani voditelj tima ili kampa

Samo za hrabre i odlučne! ;)

Ukoliko želite postati aktivni član VCZ-a, jedan od načina je i taj da postanete voditeljica tima. VCZ često organizira volonterske akcije u koje je uključen veći broj volontera. Zato pozivamo sve vas koji nam želite staviti na raspolaganje svoje organizacijske i komunikacijske vještine te nam pomoći u organizaciju takvih akcija.

Voditelj tima zadužen je za komunikaciju s volonterima uključenima u akciju, proslijeđuje im sve bitne informacije i blisko surađuje s odgovornim osobama u VCZ timu.

Isto tako, postoji mogućnost da preuzmete vođenje kojeg od naših volonterskih kampova što je jedno posve drugačije iskustvo rada na multikulturalnom projektu koje predstavlja poseban izazov. Vođenje kampa podrazumijeva snalaženje u interkulturalnoj atmosferi, komunikaciju s ljudima iz različitih zemalja te dogovore s lokalnim partnerom iz zajednice u kojoj se kamp organizira.

Ukoliko želite postati voditelj tima ili voditeljica kampa, prijaviti se možete tako što nam pošaljete poruku s vašim kontaktima na sljedeće e-mail adrese:

/ ako vas zanima lokalno volontiranje: info@vcz.hr
/ ako vas zanima međunarodno volontiranje: exchange@vcz.hr