Gdje sam?

Volontirajte

Nije bitno jeste li još u školskim klupama ili u njima sjede vaši unuci, jeste li zaposleni na (pre)puno radno vrijeme ili baš tražite novi posao, imate kristalno jasnu sliku o tome gdje i kako želite pomoći ili se osjećate voljno, ali pomalo zbunjeno – svatko može volontirati!

Kad ste već na Internetu, za početak pročitajte koju crticu iz volonterskog života, pretražite našu bazu podataka i pogledajte što vam nudimo, bacite oko na reportaže s naših prošlih projekata, prelistajte vodič za volontiranje. Najbrži način na koji se možete uključiti u Volonterski centar Zagreb jest da nam ostavite svoje podatke u našoj on-line bazi, kako bi smo vas mogli informirati o volonterskim prilikama koje dolaze.

U Volonterski centar Zagreb možete se uključiti i tako da došećete do našeg ureda u Ilici 29 te nam ispričate što vam zanima i koliko vremena imate na raspolaganju. Odmah ćemo vam ponuditi nekoliko volonterskih prilika koje se trenutno odvijaju i među kojima ćete zasigurno pronaći nešto za sebe.
Tom se prilikom možete i upisati u našu bazu volontera te otvoriti svoj volonterski profil. Tako ćemo vas na brz i jednostavan način, putem e-maila obavještavati o svim budućim projektima koji se poklapaju s vašim interesima. Jedno je sigurno – volontiranje je iza ugla!

Dobro nam došli!