Organizatori volontiranja – organizirajte volonterske aktivnosti

Tražite li volontere za program svoje udruge ili ustanove, vašim korisnicima treba dodatan sadržaj i ideje koje će im obojiti dan?

 

Trebate obojiti neki zapušteni hodnik, a nikako da prikupite dovoljno ruku za rad? Ili vam je palo na pamet kako gradu u čijoj upravi radite trebaju volonteri, a ne znate kako pokrenuti takav projekt u svojoj lokalnoj zajednici? Tražite partnera u provedbi već osmišljenih volonterskih aktivnosti?

VCZ je kroz svoj dugogodišnji rad uspostavio partnerstva  s brojnim organizacijama, ustanovama i tijelima javne vlasti, a upravo nam ona omogućuju da svim zainteresiranim volonterima ponudimo što širi dijapazon mogućnosti za volontiranje kako bi svatko pronašao volontersko mjesto koje odgovara njegovim interesima. Za početak uredite svoj profil organizatora volontiranja na Volonteki, online platformi za volontiranje, na kojoj možete potražiti volontere za vaše volonterske aktivnosti, voditi evidenciju, uređivati izvještaje i dijeliti volonterima potvrde o volontiranju. Za sva pitanja slobodno nam se javite na neki od kontakata i recite nam što imate u planu!