Gdje sam?

Volonteri

Tko su volonteri? Kako se postaje volonterka? Tko sve volontira? Otvaramo vam prozor u svijet volontera i volonterki koji će vam dati odgovore na ova i slična pitanja. Pogledajte profile naših volontera i njihove priče iz volonterskog života. Možda će baš to biti izvor inspiracije koja će vas nadahnuti da i vi postanete volonter/ka.

Opširnije

PBZ volontira: Djelićem svog vremena možemo učiniti nešto veoma korisno!

U prosincu prošle godine pet djelatnica Privredne banke Zagreb (PBZ) posjetile su Centar za odgoj i obrazovanje „Juraj Bonači“, konkretno Odjel smještaja, kako bi se uključile u volontersku akciju „Dođi i povedi me na Božićni sajam“.

Opširnije

Profili volontera

Upoznajte neke od naših volontera kroz pregled njihovih profila.

ligutveivona1717dex8ines volfstipkicadoraffzg30tvalentinaaaMaja BrlekmaslacakKika DubravakrunoslavtisljarBrebericaqueendsjadraniiva1christabelLpavelkavanjaandricivanapTashkica3PaulaMiaŠokacsmile0912victoria1.pikolina29Marinela72ZhicaboManuelsinke1kpolenusmajsunTonka0405t.m.Vlatka JakopovićMarinnamajamajajelenahorvatAntonyapmackicTrešnjamarusrablackjewelMaja Sreacenski Kalauzmala nikolinamaryjanepharmajakov5555oubliemeAndrija1313Devododo7Svi profili