Gdje sam?

Volonteri

Tko su volonteri? Kako se postaje volonterka? Tko sve volontira? Otvaramo vam prozor u svijet volontera i volonterki koji će vam dati odgovore na ova i slična pitanja. Pogledajte profile naših volontera i njihove priče iz volonterskog života. Možda će baš to biti izvor inspiracije koja će vas nadahnuti da i vi postanete volonter/ka.

Opširnije

MOGU, HOĆU I ŽELIM

 Volonterskim radom bavim se oko 33 godine. Svaki mi je način rada i volontiranja prihvatljiv, ali neki su mi se susreti  trajno uvukli u srce. Spomenula bih tek neke od priča i ljudi s kojim sam se sastajala, radila – i nadam se – oni su postali moji iskreni prijatelji.

Opširnije

Profili volontera

Upoznajte neke od naših volontera kroz pregled njihovih profila.

black_crowSuper TeaAndrea Laurićivana1602gaffAna7zhajdengvanjaJoey28matea_hmia880Mare0dijana starmanColtranecatricechomskonnina bakovićMateja BelkoBenediktvictimrikard.dimicnevabelfegor07luka.domjanovic@gmail.comdamiraPixieSissyiva_simicRobertaBAntonelakiky6brigkikileeydexterpaws_2307komarac1987ljupkaahimsa_Fanpetra mederalmirnaa3011nickyMaja KravarščanEl_Kapetanmartina<3TinaaaaaaaaMariaSMarkozgnanna87mia_ng18tastellastelaaSvi profili