Gdje sam?

Volonteri

Tko su volonteri? Kako se postaje volonterka? Tko sve volontira? Otvaramo vam prozor u svijet volontera i volonterki koji će vam dati odgovore na ova i slična pitanja. Pogledajte profile naših volontera i njihove priče iz volonterskog života. Možda će baš to biti izvor inspiracije koja će vas nadahnuti da i vi postanete volonter/ka.

Opširnije

INA volontira – stvaranje novih i trajnih vrijednosti u zajednici

INA je jedna od onih tvrtki koja ima već bogato iskustvo u volontiranju poslovnog sektora te koja već godinama kroz volontiranje djeluje u zajednici i pritom osnažuje svoj kolektiv. Pročitajte što o petogodišnjem djelovanju Ininog Kluba volontera kaže njihov voditelj Neven Pavao Poklepović.

Opširnije

Profili volontera

Upoznajte neke od naših volontera kroz pregled njihovih profila.

perBrankaBMartinaMartDapplegreyMaRRtinezsinkovicmonikamia.majtanJelenaDlivakichelik_7duplo_isanja983juliekmedexzovu_me_rikiManuela94ipavlicjoškoAmmarmirakulicaivancica1232iva s.MoniIvana PaskojevićKarla520MarenaMvjeraValentina Simicgrunger_tBozana_keti_Valentina.ValenteAlenqdm1982jpolancecGordanaSamarapetra28matejIva TadićDbencetickruzicdinanatasa.mAna86tanciluluReselnotInaamatea.medvidoviccuricaSvi profili