Gdje sam?

Volonteri

Tko su volonteri? Kako se postaje volonterka? Tko sve volontira? Otvaramo vam prozor u svijet volontera i volonterki koji će vam dati odgovore na ova i slična pitanja. Pogledajte profile naših volontera i njihove priče iz volonterskog života. Možda će baš to biti izvor inspiracije koja će vas nadahnuti da i vi postanete volonter/ka.

Opširnije

Fotografija koju sam htio poslati iz Rumunjske

Naš volonter Josip Špicar pokušavao nam je, očito u više navrata, poslati fotografiju sa svog EVS projekta u Bukureštu. Umjesto fotografije, dobili smo ovaj tekst koji (iako je malo dugačak) jednostavno morate pročitati u cjelosti jer je genijalan.
Josipe, svaka čast!! 

Opširnije

Profili volontera

Upoznajte neke od naših volontera kroz pregled njihovih profila.

Netkoetamargaretadunjabsa_binagordana88MarijanaZgRudolf HedinIvona1989kmarinninicer_94sstubljanatalija7Bruno03NatasaKDragadragicamatejicaDrazen VanićkarlomadaryvetteDarija Račkinina tomaševićlowoivanicaNina2011holidej_arizaDubravka Vinceksonjica0001tina92Hana84lfrlanlea_3matea_ramaJadrankaDpbanicevLaura0604nina milucy.jayradmi112neckoana_vrbamarko.balazicivona55nevena_vukovar91FrenchMyToastdorianatijanmala_mokhaled6953@yahoo.frMateaSenDANIJELBENISvi profili