Gdje sam?

Volonteri

Tko su volonteri? Kako se postaje volonterka? Tko sve volontira? Otvaramo vam prozor u svijet volontera i volonterki koji će vam dati odgovore na ova i slična pitanja. Pogledajte profile naših volontera i njihove priče iz volonterskog života. Možda će baš to biti izvor inspiracije koja će vas nadahnuti da i vi postanete volonter/ka.

Opširnije

Laurina godina u Njemačkoj

Moja godina u Njemačkoj... brzo je prošla. S druge strane, želja za putovanjem dugo je čekala da se ostvari. Imala sam dosta sreće s odabirom EVS-a koji sam provela u Bonnu, prekrasnom gradiću na Rajni, u pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija na zapadu Njemačke.

Opširnije

Profili volontera

Upoznajte neke od naših volontera kroz pregled njihovih profila.

mbaresiczaziekateTea Bandur PavelićjaxielorenciiZheZhaivchi2AntonioLukovicjelka1luj176dukatanja87idaherr2ivannaMiaKdarko_samKlarissedorothyivanaStjMartina1mateaj2vbaoticMia MilinovicLyghtaanitaaLaudeturlucijaroncevickata_natabeatajabukkaIFKA_AGarfieldnicoleMartina1411Martina51215Lea FeuerbachNiikolinaasvemirska_putnicaAna:)LockArtSimplyLeaMajaMAtom89Daisy EmmeKejtimoni.zunec@gmail.comPPetrabaterflajmiskaSonciSvi profili