Gdje sam?

Volonteri

Tko su volonteri? Kako se postaje volonterka? Tko sve volontira? Otvaramo vam prozor u svijet volontera i volonterki koji će vam dati odgovore na ova i slična pitanja. Pogledajte profile naših volontera i njihove priče iz volonterskog života. Možda će baš to biti izvor inspiracije koja će vas nadahnuti da i vi postanete volonter/ka.

Opširnije

Laurina godina u Njemačkoj

Moja godina u Njemačkoj... brzo je prošla. S druge strane, želja za putovanjem dugo je čekala da se ostvari. Imala sam dosta sreće s odabirom EVS-a koji sam provela u Bonnu, prekrasnom gradiću na Rajni, u pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija na zapadu Njemačke.

Opširnije

Profili volontera

Upoznajte neke od naših volontera kroz pregled njihovih profila.

sanjasanjaPetra777Anita Klasnićanamarija48Sanja210mala_bubamarakistsandromedairena987sdupeljMirko1OpalinkaPixie...viktorijaveagleyeHRFlickiva_kraljicLoniVictoria08martyna91trashcan01Dijana RupićhelianthusA_Netocka-smijalicaRomy 25vekmetaletheiabozo.hercezimbukovi8mia_bogesicjsmnivna kufrindoris123Domagoj BregantpharmaRusalka156Kety989doranemanicJelenaCdado58Josipa JelicTajana2608neven.stanivukmock.antoniomateaaa232voluharicaanalucijaeyevisionbubislavaSvi profili