Gdje sam?

Volonteri

Tko su volonteri? Kako se postaje volonterka? Tko sve volontira? Otvaramo vam prozor u svijet volontera i volonterki koji će vam dati odgovore na ova i slična pitanja. Pogledajte profile naših volontera i njihove priče iz volonterskog života. Možda će baš to biti izvor inspiracije koja će vas nadahnuti da i vi postanete volonter/ka.

Opširnije

PBZ volontira: "Bogatija sam za cijeli jedan svemir!"

Djelatnica Privredne banke Zagreb, Maja Tvrdić, kao volonterka se uključila u nacionalnu kampanju „Hrvatska volontira 2016“. Maja je provela dan s korisnicima i voditeljima udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju „Moje dijete Solin“ sudjelujući u njihovoj volonterskoj akciji „Zaplešimo i vježbamo i sve oslikajmo zajedno!“.

Opširnije

Profili volontera

Upoznajte neke od naših volontera kroz pregled njihovih profila.

maja_jelićmaticwjavorjelenamileusnicbzf8adujmo19Ina_bpatijentzeljka619SanjaS2501Katarina.bogovicStevicaMarijanaudruga kamenčićineno123tea12martinak11Matea_Dvorscakpejo505nierikadeldesiertokaliSiniša GrassoLauraZančica_96perzefonasanja.juric90tvucurgroflinaanilantonelafrankovic5ra87sandra muncicvidmar82jelenavMirelaMađerićivangalicmaschaLukaCrniesmeraldaivan hudilandongrahamNina1513nela_turkluckapuckapuckoPRETTYUSERaprilonilLana TbubkicaBenwallaceSvi profili