Gdje sam?

Volonteri

Tko su volonteri? Kako se postaje volonterka? Tko sve volontira? Otvaramo vam prozor u svijet volontera i volonterki koji će vam dati odgovore na ova i slična pitanja. Pogledajte profile naših volontera i njihove priče iz volonterskog života. Možda će baš to biti izvor inspiracije koja će vas nadahnuti da i vi postanete volonter/ka.

Opširnije

Atlantikovci volontiraju

Zaposlenici Atlantic Grupe iz godine u godinu u povodu Dana vrijednosti kroz različite akcije uređenja te humanitarnog djelovanja pomažu lokalnim zajednicama. U nastavku donosimo crticu iz njihova iskustva volontiranja u osječkom Skloništu za napuštene pse Udruge Pobjede.

Opširnije

Profili volontera

Upoznajte neke od naših volontera kroz pregled njihovih profila.

MarinelaSnježanaKDeanalabsMatea Ćorićalisa_baggyCorenconzeljezoMatija1petrapintaricdmarti95marčelinaDoro.23.55VEGERUCAKStjepan Mantea89514DanRuzicKata HariDanica Sekulić-SušanjeditaVolonter♡katyakasMashnicaMiaSarzeljka1988icuricboby33Mihailo MateljanTihana TokićanaJJyA399J36Sasateletabisjpolancectenatrstenjak1IdanaNatko89maramarinickrikirikiAnci_banancikika68Kiddoiris88anchiMala_AidamjandroZokislavteach123anja anijaJosipa90Svi profili