Gdje sam?

Volonteri

Tko su volonteri? Kako se postaje volonterka? Tko sve volontira? Otvaramo vam prozor u svijet volontera i volonterki koji će vam dati odgovore na ova i slična pitanja. Pogledajte profile naših volontera i njihove priče iz volonterskog života. Možda će baš to biti izvor inspiracije koja će vas nadahnuti da i vi postanete volonter/ka.

Opširnije

SOS dječje selo Kőszeg

Bio je to nevjerojatan osjećaj, iskusiti to zajedništvo, prijateljstvo različitih kultura, ponos kada dijete želi da mu baš ti obuješ tenisice, kada nabroji sve boje na engleskom koje je naučilo od nas ili kada broji na engleskom do 10, 20, pa čak i 30. Ali nismo samo mi njih učili, već i oni nas - boje, životinje, brojeve, pjesmice i brojalice na mađarskom. Nevjerojatno je koliko smo i mi volonteri dobili provodeći vrijeme s tom djecom, a i jedni s drugima.

Opširnije

Profili volontera

Upoznajte neke od naših volontera kroz pregled njihovih profila.

marinaaJossipa 2Peter-JosipTina04mia5pocahontasJasmina1210aleksandrabjurajboljativna19iva s.ZLuZorandvukoostazijkaOsmijehMiaJpepsAndrea_PinapsihazenobianantoniKatja KekezbriccckAncymp.poropatIWON EVICTUSdaisy8krunoflipDanijelaKvedraniccaslobodankaMartina77Mario KratofilljerkamersaultBrnjamateja.medlobi@live.comsiraimasvudaBarbCroSisMartina_09Ivona96tomomikxlucijabaricmbab112Frida24anita34MissTeaRypetarrveky_volonterSvi profili