Gdje sam?

Volonteri

Tko su volonteri? Kako se postaje volonterka? Tko sve volontira? Otvaramo vam prozor u svijet volontera i volonterki koji će vam dati odgovore na ova i slična pitanja. Pogledajte profile naših volontera i njihove priče iz volonterskog života. Možda će baš to biti izvor inspiracije koja će vas nadahnuti da i vi postanete volonter/ka.

Opširnije

VIV: Volonterski Oskar 2016.: Alojzije Bonić

Volonterska priča Alojzija Bonića počinje 1995. godine kada je postao tajnik sportsko ribolovne udruge „Bukovac-Maksimir“. Od tada, kontinuirano kreira i provodi aktivnosti udruge usmjerene na zaštitu okoliša, rad s djecom, sa životinjama i edukativne radionice.

Opširnije

Profili volontera

Upoznajte neke od naših volontera kroz pregled njihovih profila.

petra161189zbelositearezekDanciiStefIIvanagabrijela04marina-klcIva3.9.97Neven26m.grubisicgoran.delimarHelena RoseElvir KurahovicpegysueAnaSkelinandrija_petakkiki93va7MagdalenaCondicGoran BosakHELYnataLjubiannnikNeliCobraAbblagaicmatejaribiIvana Marinovićmist92JadroRustamhrČakHelliChtea.curakkeniLukaCrniAsonancalinchizripervanjaandricnina235bogarttamaraperkovicTenaavangardekristinagudlinstkalecpatanjicSvi profili