Gdje sam?

Volonteri

Tko su volonteri? Kako se postaje volonterka? Tko sve volontira? Otvaramo vam prozor u svijet volontera i volonterki koji će vam dati odgovore na ova i slična pitanja. Pogledajte profile naših volontera i njihove priče iz volonterskog života. Možda će baš to biti izvor inspiracije koja će vas nadahnuti da i vi postanete volonter/ka.

Opširnije

Očaran ljepotama Islanda

Naš dugogodišnji volonter Daniel Devčić prije nekoliko je mjeseci otišao na Island uključiti se u dugoročno volontiranje u organizaciju SEEDS. O tom, ali i o ostalim volonterskim iskustvima govori u intervjuu za portal Naši ljudi. Cijeli članak donosimo u nastavku teksta.

Opširnije

Profili volontera

Upoznajte neke od naših volontera kroz pregled njihovih profila.

luna.mirema.matijasecmajabmarijalugaricjasna dragica javornik vugerSanjaPIPI1KanyakikirikiSanjaS2501Jelena25MartinaK1988marina.jSofiaalex1909Kate2601Patricijaandrej.plevnikivanazdteagrDomagoj BregantRejhan Okanovićpetra_devlicmarina_setkadelphynussMemsaabivageciiJasenkaana23TanaBJenlayasuncokretkaticijanateavilifranmajicisoldohari tutanpmatusaniva22kogabezsanjamika 33luce_stdijanaanamarasanaRuška777MilamanenicalorenasThaliaHelliChSvi profili