Gdje sam?

Volonteri

Tko su volonteri? Kako se postaje volonterka? Tko sve volontira? Otvaramo vam prozor u svijet volontera i volonterki koji će vam dati odgovore na ova i slična pitanja. Pogledajte profile naših volontera i njihove priče iz volonterskog života. Možda će baš to biti izvor inspiracije koja će vas nadahnuti da i vi postanete volonter/ka.

Opširnije

Splitska banka volontira: Volontiranjem širimo obzore!

Djelatnica Splitske banke, Maja Vukorepa, kao volonterka se uključila u nacionalnu kampanju „Hrvatska volontira 2016.“. Maja je provela dan s korisnicima i voditeljima udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju „Moje dijete Solin“ sudjelujući u njihovoj volonterskoj akciji „Zaplešimo i vježbamo i sve oslikajmo zajedno!“.

Opširnije

Profili volontera

Upoznajte neke od naših volontera kroz pregled njihovih profila.

mraguz08arkaLidija10lucac89LennonGirl19NinićpetruljkoStevoUUannamariasjarebfilip111Andrea_Pinaida.kovacvyahoo.comPjegavajveseldubravkohorvatVedrannateica123nonadownbylawsuzy_the_fljubicicadorina_ktmarbariclgrgardbozic1986sifrasandralNada_andrea19Carlos77Maya ZagrebStelaSciskasafyriakatarina.klBožica Š.scorko07mrva1990Dorsicvijetagita.gecevicNaxylieolivajplmachadostitchginoveseenahrelja13anamarija.bakovicmatkec.16Svi profili