Meetup o volontiranju zaposlenika 2022. godine

U petak, 20.5. 2022. održali smo naš drugi po redu Meetup o volontiranju zaposlenika. S predstavnicama različitih tvrtki raspravili smo o temama poput organizacijskih procesa u razvoju volontiranja zaposlenika, vrsti volonterskih projekata i aktivnosti koje zaposlenici preferiraju, primjerima organizatora volontiranja s kojima se suradnja pokazala odličnom, o motivaciji zaposlenika za volontiranje i kako na nju utjecati, i drugim zanimljivim temama.
 
Hvala sudionicama iz: HAKOM-a, Hrvatske Lutrije, Hrvatskog Telekoma, Kaufland Hrvatska, Mazars, OTP banke, Raiffeisen banke, Spana i Zagrebačke banke na dolasku i vrlo kvalitetnoj raspravi.
 
Hvala i Zagrebačkoj Pivovari na donaciji pića za ovaj događaj, kao i Mjesnom odboru Voćarska koji nam je ustupio prostor za održavanje Meetupa. I veliko hvala našem Goranu Kovačeviću na uvijek odličnim fotkama.
 
Ovogodišnji Meetup ujedno je i najava za 5. Nacionalnu konferenciju o volontiranju zaposlenika koju ćemo održati krajem rujna! Uskoro više informacija.