Dodijeljen Volonterski Oskar za 2023. godinu!

Jučer smo na Međunarodni dan volontera na svečanoj dodjeli nagrade Volonterski Oskar proslavili volontere koji čine naš grad boljim mjestom!
Dobitnica Volonterskog Oskara za 2023. godinu je Sara Terzić iz Udruga Smiješak Za Sve. Svojim nesebičnim doprinosom i volonterskim angažmanom osvojila je srca građana koji su svojim glasovima odlučili da je upravo ona naj volonterka grada Zagreba.
Čestitke i ostalim finalistima Anti Gracinu iz Katoličke Udruge Kap Dobrote i Rubi Abi Said iz Are You Syrious? Vaša predanost i entuzijazam zaslužuju ogromne pohvale.
Dodijelili smo i posebnu nagradu za životno djelo gospođi Ljeposavi Barta iz Udruge umirovljenika Novi Zagreb, koja je svojim dugogodišnjim radom ostavila neizbrisiv trag u volonterskom svijetu.
U kategoriji školskog sektora, Volonterski Oskar osvojila je XV. gimnazija Zagreb, dok je u poslovnom sektoru ova prestižna nagrada pripala Span d.d.  Čestitamo još jednom!
Hvala svima vama, dragim organizatorima volontera, sponzorima, partnerima i volonterima koji ste svojom podrškom omogućili da zajednički provedemo ovako divnu večer!
Grad Zagreb i Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike koji već godinama podržavaju manifestaciju Volonterski Oskar
Sponzoru konferencije Jadranski naftovod (JANAF). Hvala puno i L’Oreal Adria na poklonima za volontere
Kulturni Centar Dubrava na divnom gostoprimstvu
Povjerenstvo koje je ove godine izabralo troje divnih finalista, dobitnicu nagrade za životno djelo i dobitnike u školskom i poslovnom sektoru
Jadran Kapović iz HGSS – Hrvatska Gorska Služba Spašavanja koji nam je održao inspirativno
Svečanoj atmosferi doprinio je nastup ZborXop
Press clipping d.o.o. koji nas je podržao prateći medijsku kampanju
Naši divni i uvijek fantastični – moderatorica svečane dodjele Vendi Keserica Tomičić i uvijek genijalan fotograf Marin Magas
Petar Ćujo koji već godinama izrađuje predivne statue Volonterski Oskar
Duje Brečić koji je snimio svaki trenutak svečane dodjele
Svi lokalni i nacionalni mediji koji prate ovu priču i pridonose promociji volonterstva
Uskoro ćemo objaviti album fotografija sa svečane dodjele Volonterskog Oskara. Pratite našu web stranicu i društvene mreže i zavirite iza kulisa i osjetite atmosferu s ovogodišnje dodjele nagrada!
Neka ova inicijativa i dalje budi volontere u svakome od nas, jer zajedno gradimo humaniju i ljepšu zajednicu! Hvala vam što prepoznajete važnost volonterskog rada i pružate podršku onima koji čine čuda mogućima!