Volontirajte

Nije bitno jeste li još u školskim klupama ili u njima sjede vaši unuci, jeste li zaposleni na (pre)puno radno vrijeme ili baš tražite novi posao, imate kristalno jasnu sliku o tome gdje i kako želite pomoći ili se osjećate voljno, ali pomalo zbunjeno – svatko može volontirati!

vcz-hero-image

Kad ste već na internetu, za početak pročitajte iskustva i priče drugih volontera u našoj rubrici crtice iz volonterskog života, zatim pretražite bazu projekata u kojoj se nalazi mnogo prilika za volontiranje i pogledajte kakve pozicije nudi više od 600 organizatora volontiranja s područja Zagreba koji se u njoj nalaze.

Najbrži način na koji se možete uključiti volonterski svijet je da se registrirate u našu internet bazu (gumb za registraciju se nalazi u gornjem desnom uglu stranice), ispunite kratki obrazac i nakon toga se jednim klikom možete prijavljivati na sve otvorene volonterske projekte na našem portalu. U obrascu označite da želite primati informacije o aktualnim projektima i svaki tjedan ćete u sandučić elektroničke pošte dobivati tjedni pregled objavljenih projekata.

U slučaju da želite saznati više informacija o volontiranju, VCZ za vas organizira informativne sastanke svaki utorak i četvrtak u 15:30h. Potrebno je samo došetati do našeg ureda u Ilici 29, a mi ćemo vam odgovoriti na sva pitanja i preporučiti organizatore volontiranja i pozicije koje će odgovarati vašim interesima i željama.

Jedno je sigurno – volontiranje je iza ugla!

Dobro nam došli u volonterski svijet!